Connect with us

Hír

TRADE: Két évet bírt Clevelandben az elsőkörös elkapó

A Buffalo Bills csapata egy 2020-as hetedik körös draft picket adott a Cleveland Brownsnak a 2016-os draft első körében kiválasztott elkapóért, Corey Colemanért. Ő volt az első húzása a Brownsnak, miután elcserélték az 1/2-t (és ezzel együtt Carson Wentzet) az Eaglesnek. Coleman egyébként az első 2016-os elsőkörös, akiről lemond csapata.

 

 

A Brownsnál ez azt jelenti, hogy folytatódik a borzasztó első körös draftolás, viszont úgy néz ki nagy szerepet szánnak a negyedik körös újonc Antonio Callawaynek, illetve ezek szerint pozitívan állnak hozzá Josh Gordon visszatéréséhez is. Azt pedig nagyon várjuk, hogy a Hard Knocksban bepillantást nyerhessünk a trade hátterébe.

 

A Bills pedig úgy tűnik, olcsón próbál erősítést szerezni Josh Allennek (vagy annak az irányítónak, aki kezdeni fog), hiszen az övék a liga talán legrosszabb elkapósora. Kelvin Benjamin, Zay Jones és Jeremy Kerley számítottak eddig kezdőnek, most velük küzdhet meg az egyik helyért Coleman, akinek már kétszer eltört a keze profi karrierje során.

 

FRISSÍTÉS: A Bills egy 2020-as hetedik körös picket adott a Brownsnak, akik így megszabadultak Coleman $3,5 milliós garantált fizetésétől.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!