Connect with us

Hír

TRADE: Linebackerért cserélt a Packers!

Van, ami nem változik Green Bayben az elmúlt időkhöz képest, ez pedig a sérülések. Az így is foghíjjas linebacker szekciót megfelezték konkrétan a sérülések, így Brian Gutekunst general manager egy cserével próbálta orvosolni a problémát.

 

 

Miután Jake Ryant ACL-szakadás miatt a teljes szezonra, az újonc Oren Bukrsöt pedig vállsérülés miatt több hétre elvesztették, nem maradt jobbára belső linebacker a rosteren, akit nyugodt szívvel fel lehet küldeni a pályára. Ám mielőtt csak találgatni kezdték volna a szakértők, hogy ezzel biztos Clay Matthews mozog be (ami mondjuk még megtörténhet), a Packers megszerezte a Coltsnál létszámfölöttivé váló linebackert, Antonio Morrisont.

 

Indianapolisban is új stáb foglalkozik a védelemmel, amely a sémaváltást követően nem volt ideális Morrison számára, ráadásul négy új linebacker is érkezett a draftról és azt követően a csapathoz. A 23 éves, korábbi 4. körös játékos alig kapott snapeket már az előszezonban is, így mindkét fél számára előnyös volt a csere. Az ellenérték a Packers cornerbackje, Lenzy Pipkins volt, aki tavaly draftolatlanként került Wisconsinba.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!