About the author

One Comment

 1. 1

  csak ezt ne

  Tippek erre a csoportra:

  Rams: 9-7 (10-6) Nem lesz ez egy sima menet. Goff még nem biztos pont, ahol Gurleyt limitálni tudják, ott megszorongathatják a Ramst. A védelem jó lesz, de problémás ahogy mondjátok. És így van, Wade Phillips konkrétan nem bírt TO-val, amikor végre megszabadult tőle, megjött Dez erősítésnek, és akkor konkrétan betlizett, ki is rúgták már novemberben. Nagyon kíváncsi leszek a nyitó meccsükre a Vikings, a Saints a Packers és leginkább a 49-esek elleni két rangadóra.

  49-ers: 11-5 (10-6) JG jó lesz, csak meg ne sérüljön. Nagyon szurkolok neki, képesnek tartom egy nem is annyira váratlan áttörésre, konferencia döntő és környéke.

  Seahawks 4-12 (3-13) Összeomlást érzek. Van amikor egy franchise lassú erodálódása beborulásra változik – ettől tartok a Seahawks esetében. Év közepén, végén Carroltól megválnak. Az nagyon kevés lesz, hogy a közönség kiabál, főleg ha elvesztik a türelmüket. Wilson eddig is csodát produkált, kicsit irreálisnak érzem, hogy megint ezt várják tőle, egy egyre gyengébb csapatban.

  Cardinals: 7-9 (8-8) Tőlük hektikás szezont várok nagyon jó és gyenge teljesítményekkel, és tippem, hogy Rosen több meccsen is kezdő lesz, Bradford ide, Glennon oda. David Johnson emelhet a játékukon, a védelem se lesz rossz, sőt.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team