Connect with us

Hír

Újabb fontos alapemberével hosszabbított a Falcons

Nyitva hagyta a Falcons a pénzcsapot és újabb fontos alapembernek adott új szerződést. A safety Ricardo Allen kapott egy három éves, $19,5 milliós hosszabbítást, amivel 2021-ig marad Atlantában. A 26 éves safety korlátozott szabadügynök volt tavasszal és idén a második körös tenderén játszott volna, amivel mindössze $2,9 milliót keresett volna.

 

 

A Falcons tulajának, Arthur Blanknek megterhelő lehetett ez a fél év pénzügyi szempontból, hiszen Matt Ryan 150 millió dolláros, Jake Matthews 75 millió dolláros szerződést írt alá, plusz hosszabbítottak Dan Quinn főedzővel és Thomas Dimitrof general managerrel is (persze azért ne sajnáljuk Blanket, így is bőven pozitívban zárta az évet).

 

Kevés csapat végzi ilyen jól a dolgát, ha a “draft and develop” stratégiáról van szó, tehát kevesen fejlesztik olyan jól saját draftolt játékosaikat, mint a Falcons, erre Allen is kiváló példa, aki az ötödik körben érkezett a csapathoz és alapembere, fontos építőköve lett Dan Quinn védelmének. A következő hosszabbítást minden bizonnyal a kiváló védőfalember, Grady Jarrett kaphatja majd Atlantában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!