About the author

15 Comments

 1. 1

  Arnold Patsenegger

  Jó kis cikk. Thx

 2. 2

  acsdav2

  Wilson amit az elvesztett SB óta művel az emberfeletti. Ha ő nincs nemhogy a PO-ba nem jutnak, de az 1/1-hez is közel lettek volna, főleg a tavalyi évben. Shermanékben lehetett volna annyi, hogy elfogadnak ennyi “kivételezést” Wilsonnal, amikor az ő szerepe és játékra való hatása messze a legfontosabb a csapatban. A Packers elleni 5 INT-ből 2 volt Wilson hibája. Nem is értem mit akart számon kérni Sherman. Egyébként a csapat legjobb játékosa messze Wilson. Thomas nélkül PO-ba jutottak, Sherman-Chancellor duónak a kiesésekor is hajszálon múlott a PO. Én nem akarom, hogy meglássák mire megy a Hawks Wilson nélkül, mert az azt jelenti, hogy megsérül, de biztos az ő kiesése jelenti a legnagyobb visszaesést.

 3. 3

  Frank Guerilla

  Elég zaftos A Football Life epizód lesz ebből…

 4. 4

  fullánk

  Rengeteg szimpatikus, akár szerethető figura van/volt a Seahawks-ban. És mellettük néhány önhitt skizofrén gyökér, akik a liga legellenszevesebb csapatává tették azt. Két évvel a SB győzelem után eljutottak odáig, hogy többen kívánták a bukásukat mint a Pats-ét. Pete Carroll nem abban hibázott hogy kivételezett, hamen abban hogy megengedte azt az öltözői kulturát. Ès valóban .. DINASZTIA lehettek volna…

 5. 5

  atis123Juve

  Bocs, hogy megint a Pats, de azért ez kibaszottul megmutatja, hogy mennyit jelent az egy csapatnál, hogy a QB is számon van kérve.

 6. 6

  kitalaltnev

  Köszi a cikket!

 7. 7

  Fetyke

  Wilson valóban emberfelettit teljesít az SB óta, csakhogy a vak nem látja, hogy ez az emberfeletti teljesítmény évről évre egyre kevesebbre elég csapat szinten, ami viszont pont egybe esik a védelem szétesésével.
  A védelem gyengülése óta a Hawks ugyan többször megnyerte a csoportját és bejutott a PO-ba, de ez egyrészt köszönhető volt a csoportellenfelek gyakori gyengélkedésének is, másrészt az SB-re az elvesztett döntő óta reális esélyük már egyszer sem volt.
  Az idei évre pedig már odáig jutottak, hogy már Wilsonnal sincs semmi esélyük PO-ba jutni (ez értelemszerűen a csoportellenfelek magukra találásának is köszönhető), sőt megkockáztatom, hogy a csoportjukban az utolsók lesznek. Mondhatni egy csapatsportágban egy fecske nem csinál nyarat.
  És a védők igazából nem is Wilsonra voltak leginkább a cikk szerint kiakadva, mert őt még elviselték volna valahogy. A legnagyobb gond, hogy az edző sem vállalta fel a rossz döntéseit, és ezért elvesztette a játékosok bizalmát. Márpedig a nélkül ez a játék rohadtul nem megy…

 8. 8

  acsdav2

  De pont ez a lényeg, hogy a védelem lett egyre rosszabb, Wilson meg folyamatosan jó volt és még is Shermanék érezték úgy, hogy nekik áll feljebb? Ez a röhej és Caroll rossz döntései mellett ez volt a legnagyobb gond, hogy az ilyen hozzáállást engedte amit Shermanék képviseltek.

 9. 9

  acsdav2

  Egyetértek! Nem a Wilson-Carrol kapcsolat volt itt a gond, hanem az öltözői hangulat.

 10. 10

  acsdav2

  Mert Wilsont számon lehetett volna kérni bármiért is az elmúlt 3 szezonban?

 11. 11

  Fetyke

  Azért ez a Wilson folyamatosan jó volt elég erős túlzás! Az SB vereség utáni PO-ban például csak a védelemnek és a csodának volt köszönhető a továbbjutás MInnesotában, Wilson pedig egy nagy kalap szar volt a teljes támadó oldallal együtt. De után Carolinaban már semmi sem segített, Wilsonék egy negyed alatt elvesztették az NFC döntőt a csapatnak.
  Úgyhogy azért a védők részéről van némi alapja a háborgásnak.
  Félre ne érts, Wilson nálam is top5 QB alapszakaszban. De annak a csapatnak az igazi értékét a védelem adta.

 12. 12

  acsdav2

  Vikings drukkerként biztos emlékszel rá, hogy az a meccs valami elképesztően hideg volt (-17?), valamint a Vikings védelem akkor is jók közé tartozott. A 10 feltett pont valóban nem mutat jól, de a körülmények és az ellenfél ismeretében szerintem nem vállalhatatlan. A Panthers ellen meg a védelem pont ugyanolyan tehetetlen volt az első félidőben, mint Wilson. 31 pontból egy pick 6-et hozott össze Wilson. 24 pontot engedni nem jó védő teljesítmény. Egyébként, ha már minden áron háborogni akartak Shermanék, akkor a GM-et és Cablet hibáztatják, amiért nem tudtak egyszer se felhúzni egy elfogadható falat Wilson köré. Mert, ha a támadók rosszak is voltak, az is azért volt, mert Wilson az életéért menekült.

 13. 13

  combat

  Jó cikk lett! Köszi.

 14. 14

  DrBaji Mihály

  Maximálisan egyetértek!

 15. 15

  Ferike12

  Tehát akkor utolsó a csoportban??
  Kérlek mesélj még ???

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team