Connect with us

Hír

A félidőben átöltözött, lelépett, és visszavonult

A forduló legbizarrabb története, hogy Vontae Davis, a Bills cornerbackje a Chargers elleni meccs félidejében átöltözött utcai szerelésbe, összeszedte a cókmókját, lelépett a stadionból és bejelentette visszavonulását.

 

 

Nem így képzeltem el a visszavonulásom az NFL-ből. A 10. szezonomban azt tettem, amire a testemet programozták: hogy kész legyek meccsnapon. Rengeteg műtéten estem már át és játszottam sokféle sérüléssel karrierem során, az utóbbi néhány hét pedig a legutóbbi fizikális kihívás volt számomra. Ma a pályán a valóság nagyon gyorsan arcon csapott: nem kéne már itt lennem.

 

Lorenzo Alexander, a Bills linebackere tiszteletlennek nevezte ezt a lépést, de Davis nem akart tiszteletlennek tűnni, állítása szerint egyszerűen nem tudta a saját maga által felállított lécet megugrani, így pedig nem akart tovább játszani. Az ember persze elgondolkodik, hogy nem lett volna jobb várni vele legalább a meccs másnapjáig? Vagy a Bills szenvedése ennyire betette a kaput Davisnek?

 

Davis egyébként egy egyéves, $5 milliós szerződést írt alá a Billsszel, így viszont a csapat visszakérheti a már eddig kifizetett összeg nagy részét tőle.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!