Connect with us

Hír

A hét játékosai – Week 1

Az előző évekhez hasonlóan idén is meghirdeti a liga a hét legjobb játékosait támadó-, védő- és speciális egység oldalon, mind az NFC-ben, mind az AFC-ben.

AFC

A hét támadója – Patrick Mahomes (Kansas City Chiefs)

A fiatal irányító rögtön egy csoportrangadóval mutatkozhatott be kezdőként a Chiefsnél, miután Alex Smith távozott. Sokan kételkedtek, hogy mennyire lesz sikeres az offense, de erre megfelelő választ adott Mahomes. A Chargers elleni győzelemnél 256 yardot passzolt és emellett még 4 TD passzt is kiosztott, ezzel joggal szerezte meg a hét legjobbja címet az AFC-ben. Mahomes az első Texas Tech QB, aki megkapta a hét támadója elismerést.

A hét védője – T.J. Watt (Pittsburgh Steelers)

A fiatalabb Wattra joggal lehet büszke a bátyja, hiszen T.J. a Browns ellen 11 szerelés mellett 4 sacket mutatott be és még ezen kívül három alkalommal odaért Taylorhoz az irányító életét keseríteni, valamint nem elhanyagolható, hogy a Steelers neki köszönheti, hogy a hosszabbításban nem kaptak ki, mivel ő blokkolta a Browns utolsó mezőnygól kísérletét. T.J. Watt előszőr lett a legjobb védő és 2010 óta az első Steelers LB, aki megkapta a díjat, akkor Lawrence Timmons volt a legjobb.

A hét special team játékosa – Jakeem Grant (Miami Dolphins)

Grant az igen hosszúra nyúlt Dolphins-Titans mérkőzésen nyújtott kiváló teljesítményt, visszahordásokból 125 yardot szerzett, amiből volt egy 102 yardos TD is, ezzel segítve győzelemhez csapatát.

NFC

A hét támadója – Ryan Fitzpatrick (Tampa Bay Buccaneers)

Nem meglepetés, hogy a hét legnagyobb szenzációját okozó Buccaneers delegálja az NFC legjobb támadóját, Fitzpatrick remek teljesítmény nyújtott a Saints ellen. Fitzpatrick is 4 TD-t szerzett, akárcsak Mahomes, de ő emellett még egy futott TD-t is jegyzett a 417 passzolt yardja mellett. Előszőr még újoncként, 2005-ben a Rams játékosaként kapta meg az elismerést.

A hét védője – Harrison Smith (Minnesota Vikings)

Smith nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Garoppolo irányításával előszőr veszítsen a 49ers. A safety nyolc szerelés mellett (amiből két negatív yardos) sacket és interceptiont is elért. Smith második díja ez, az előzőt 2017-ben a 16. hét utána kapta.

A hét special team játékosa – Greg Zuerlein (Los Angeles Rams)

Zuerlein négy mezőnygólt is belőtt a póznák közé, egyet 55 yardról és még három extra pontját sem rontotta el. Zuerlein hatodik alklommal lett a legjobb special team játékos.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!