Connect with us

Hír

A hét játékosai – Week 2

Szerda van ezért természetesen jönnek a hét játékosai, sokakban meglehet a déja vu érzés, hiszen vannak itt olyan játékosak akik múlthéten is szerepeltek itt. Az ismétlők mellett még vannak olyanok is akikre nem sokan számítottak vagy éppen, hogy abból a csapatból valaki bekerül ide. Nézzük akkor a liga szerint kik lettek a legjobbak a második héten.

AFC

A hét támadója – Patrick Mahomes (Kansas City Chiefs)

Mahomes az első héthez hasonlóan újra remek formában volt vasárnap, ezért nem meglepő, hogy ő lett másodszor is a hét támadója. A fiatal irányító hat(!!!) TD-t passzolt és ezzel újabb győzelemhez segítette csapatát, ezúttal a szenvedő fél a Steelers volt, teljesítményében az is kiemelendő, hogy több touchdown passza volt, mint pontatlan átadása.

A hét védője – Darius Leonard (Indianapolis Colts) 

A hét egyik meglepetése volt, hogy a Colts megverte a Redskinst és ezt nem úgy tette, hogy Andrew Luck emberfeletti teljesítményt nyújtott, hanem a védelem nyerte meg a mérkőzést. Az egész egység dicsérhető, de Leonard kiemelendő, hiszen újoncként 18 szerelést mutatott be, amiből 15 solo volt, egyszer sackelte Alex Smitht és egyszer Jordan Reed kezéből kiütötte a labdát fumble-t okozva. Leonard 2015 óta az első újonc LB, aki megkapta ezt az elismerést.

A hét special team játékosa – Dane Cruikshank (Tennessee Titans)

A Titans a héten fontos győzelmet aratott, ráadásul egy csoportellenfél ellen. Cruikshanknak nem kis érdeme van ebben a diadalban, hiszen a hét talán leglátványosabb játéka után 66 yardos TD-t szerzett, amikor Kevin Byard egy fake punt kísérletnél passzolt hozzá. Cruikshank 2010 óta az első Titans rookie, aki megkapta a díjat, 2010-ben Marc Mariani volt az AFC legjobbja a 11. héten.

NFC

A hét támadója – Ryan Fitzpatrick (Tampa Bay Buccaneers)

Mahomes után az NFC-nél sem volt változás a hét legjobb támadójánál, hiszen Fitzpatrick vezetésével a Bucs a bajnok Eaglest győzte le. A rutinos irányító első passza rögtön TD lett és ezen kívül még háromszor találta meg csapattársait az end zone-ban. Lassan el lehet gondolkodni ki lesz a kezdő irányító, amikor visszatér Winston. Mahomes és Fitzpatrick ezzel egy új rekordot állított fel, hiszen még soha nem fordult elő, hogy két egymást követő héten a támadók ugyanazok legyenek a hét legjobbjai között.

A hét védője – Danny Trevathan (Chicago Bears)

Trevathan és a Bears megszerezte első győzelmét, miután a Monday Night Football keretében a Seahawksot verték hazai közönség előtt. Trevathan egész mérkőzésen megkeserítette Wilson dolgát, ez két sackben és hat szerelésben mutatkozott meg. A Bears 2012 után delegálhatott a hét legjobbjai közé egy LB-t, akkor egy bizonyos arany zakós Brian Urlacheré volt az elismerés.

A hét special team játékosa – Robbie Gould (San Francisco 49ers)

A 49ers is tudott javítani az első heti botlás után és ebben nagy szerepe volt Gouldnak is, miután a negyedik negyedben 36 yardról bevágta a mezőnygólt, amivel nyertek, a rugó még két másik field goalt is értékesített. Robbie Gould ezzel utolérte csapaton belül Phil Dawsont és Andy Lee-t a hét legjobbjai címekben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!