Connect with us

Hír

A Titans atomjaira hullott, a Panthers is bajban lehet – sérülésjelentés

Holnap megkezdődik az ilyenkor szokásos vasárnapi nagyüzem imádott ligánkban, ám sajnos ezúttal is akadnak bőven játékosok a maródiak listáján. Néhány csapat kifejezetten pórul járt a sérültekkel.

 

 

Dolphins@Jets

A vendégektől kiesett egész szezonra Josh Sitton, de a holnapi csoportrangadón kérdéses státuszt kapott DeVante Parker, William Hayes és John Denney is. A hazaiaknál Marcus Maye minden bizonnyal második meccsét hagyja ki zsinórban, ahogy Josh Martin sem léphet pályára, Doug Middleton játéka pedig kérdéses.

 

Browns@Saints

Gregg Williams nem számíthat Emmanuel Ogbah játékára a védelemben, de Christian Kirksey állapota is kérdéses. A Saintsnél csak Tyeler Davison játékára nem számíthatnak.

 

Chargers@Bills

Joey Bosa továbbra sem áll a csapat rendelkezésére, de ezúttal Joe Barksdale és Craig Mager is kihagyja a vasárnapi találkozót, míg Travis Benjamin játéka kérdéses. A hazaiaknál Taron Johnson és Shaq Lawson biztos nem lép pályára, az újonc Ray-Ray McCloud játéka kérdéses.

 

Chiefs@Steelers

Nagyon valószínű, hogy Eric Berry ismét kihagyja csapata találkozóját, ahogy Ben Niemann is. A Steelersnél már nem ennyire rózsás a helyzet, hiszen Tyson Alualu, David DeCastro és Joe Haden szinte biztos kihagyja az AFC rangadót, de Artie Burns, Vance McDonald, illetve Cam Heyward játéka is kérdéses. Na meg ott van Big Ben is, aki péntekig nem edzett, de a játékára jó esély van.

 

Colts@Redskins

A Coltsban Anthony Castonzo, Denico Autry, Denzelle Good és Chris Milton biztos hiányzó lesz, de Clayton Geathers, Marlon Mack és Grover Stewart játéka is kérdéses. A Redskinsből csak az újonc Troy Apke egyelőre a biztos kimaradó, míg Morgan Moses, Paul Richardson és Maurice Harris játéka kérdéses.

 

Eagles@Buccaneers

Carson Wentz továbbra sem képes játszani, így Nick Foles irányít az Eaglesben. Mellette Darren Sproles és Alshon Jeffery is hiányozni fog a támadósorból, Shelton Gibson játéka kérdéses. A Bucs védelméből Brent Grimes és Vita Vea nem hadra fogható, DeSean Jackson és JPP játéka pedig kérdéses.

 

Texans@Titans

Egyelőre csak Kayvon Webster játékára nincs esély a Texansnál, de Johnson Bademosi, Jadeveon Clowney, Sammie Coates, Keke Coutee, Christian Covington, Duke Ejiofor, Nuk Hopkins és Will Fuller játéka is kérdéses. Utóbbi a jelek szerint azok után, hogy az első forudlót kihagyta, most ismét pályán lehet. A Titansnél a legnagyobb kérdőjel Marcus Mariota játéka lesz, Mike Vrabel szerint Blaine Gabbert is lehetőséget kaphat irányító poszton. Két fontos OT, Taylor Lewan és Jack Conklin nem léphet pályára, mint ahogy Kendrick Lewis illetve az IR-re rakott Delanie Walker sem. Továbbá Dennis Kelly, Harold Landry, Derrick Morgan és Luke Stocker játéka kérdéses.

 

Panthers@Falcons

A vendégeknél elég komoly károk keletkezdek. A támadófal jobboldala hiányozni fog, hiszen Daryl Williams sérültlistára került, Trai Turner pedig agyrázkódás miatt nem léphet pályára. Az offense továbbá nem számíthat Greg Olsen, Curtis Samuel és Damiere Byrd segítségére sem. A Falconsnál Devonta Freeman, Ben Garland és Russell Gage nem léphet pályára a csoportrangadón, Isaiah Oliver játéka pedig kérdéses.

 

Vikings@Packers

Pat Elflein egyelőre az egyetlen hiányzó a vendégeknél. A hazaiaknál egész héten Aaron Rodgers játéka körül forgott minden, ami még mindig erősen kérdőjeles, de minden bizonnyal játékra jelentkezik. Így lesz vélhetően Davante Adamsszel is, akinek szintén kérdőjelek övezték pályára lépését. Oren Burks kérdéses, míg Josh Jones out státuszt kapott.

 

Cardinals@Rams

Markus Golden hosszú idő után ismét ott lehet a védelemben, bár a játéka még kérdéses, mint ahogy Haason Reddické és Jermaine Greshamé is. Olsen Pierre és Andre Smith viszont biztos kihagyja a találkozót. A Ramsben Mike Thomas és Mark Barron lehet a két hiányzó.

 

Lions@49ers

T.J. Lang és Andrew Donnal nem léphet pályára a Lionsben, LeGarrette Blount és Ezekiel Ansah játéka kérdéses, bár utóbbi pályára lépésére jó esély van. Kyle Shanahan nem számíthat Joshua Garnettre, Marquise Goodwinra és Eric Magnusonra sem, míg Adrian Colbert, Mike Person és Malcolm Smith játéka kérdéses.

 

Patriots@Jaguars

Négy játékos állapota kérdéses a vendégeknél: Sony Michel, Rex Burkhead, Marcus Cannon és Keion Crossen. A hazaiaknál ez a szám egy, ám annál fontosabb, ő pedig Leonard Fournette. A másodéves futó egész héten nem edzett, és vélhetően a meccs előtt dőlhet el a pályára lépése.

 

Raiders@Broncos

P.J. Hall eddig az egyetlen hiányzó a Raidersből, Dwayne Harris, Gabe Jackson és DeAndre Washington játéka kérdéses. A Broncosnál senki nem került fel a sérülésjelentésre.

 

Giants@Cowboys

Olivier Vernon zsinórban második meccsét hagyja ki a Giantsben, Tae Davis játéka viszont egyre valószínűbb. A Cowboysnál Travis Frederick, Datone Jones és Xavier Woods továbbra sem bevethető, ahogy vélhetően Randy Gregory sem.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!