About the author

33 Comments

 1. 1

  jimboy #GYEREHAZASPAL

  Ez mindennek a legalja volt. Az utolso kapcsolja le a villanyt

 2. 2

  Tzimisce25

  Ez egy korrekt elemzés volt, köszi renningan.

 3. 3

  Attila

  nincs kinek paaszolni

 4. 4

  Vicgeordie

  Most mondanám hogy jó lesz ez a futás-mélységi passz kombó ha a pályán lesz Gordon, de nem :)

  Tragikus volt a labda mindkét oldalán. Tavaly szeptemberben legalább az O hasított és “csak” azért kellett imádkozni hogy megússza a csapat valahogy 30 kapott pont alatt.

  Mind1, ezt a harmatos Dolphinst ha vért hugyozva is de ütni kell aztán Edelman és Gordon segedelmével talán beindul a gépezet (az se lenne rossz, ha nem végig a D lenne a pályán…)

 5. 5

  redbull76

  Ez az a tipikus egyik szemem sír, a másik meg nevet szituáció. A tippjàtékon elment a 15 pontom, de legalább látom, hogy végre tényleg verhető a patriots.

 6. 6

  Csabesz20

  McDanielsnek mindig is a fétise voltak a középső futás, de nem mindegy, hogy egy Blount (112 kg) méretű tankra, vagy egy madárcsontú Michel (97 kg)/Burkhead (97 kg)/White (93 kg) -re hívod a játékot. Maga a játékhívás, ahogy írjátok teljesen fogalmatlan, de még a Brady féle áthívásokat sem látom. A Patriots.hu-n fogalmazták meg, amit így a harmadik meccsre és is kiszúrtam: Hogan egyedül iszonyat gyenge. A védelemről nem beszélek, mert egyszerűen hihetetlen, mintha flag focit játszanának. Pedig az edző táborban ment a fogadkozás, hogy agresszívabbak lesznek, de ebből a pályára semmi nem került át. HT lassú, DMcourty teljesen fogalmatlan futkos össze vissza a pályán, Shelton és Brown , mint két zsák krumpli, Claiborn, mintha a pályán sem lenne, Gilmore még egész elfogadható, de az egység gyengesége lehúzza az ő játékát is.

 7. 7

  Patriota

  Múlt héten szót emeltem a Pats mellett,mert úgy gondoltam a Bortles zsenijével visszavágtak erős volt….
  Most is szeretnék szót emelni és megvédeni a Patriotsot…..de nem tudok…sajnos homályak voltunk.Nem is az zavar hogy kikaptunk,nem is az 1-2-es mérleg…hanem a mutatott játék….
  Édes istenem…
  Én már nagyon rég láttam ennyire kilátástalan játékot…nincs védelem,nincs O.Futás ellen nulla,passz ellen meg nulla.Futójátékunk szinte nincs…A passzjáték meg siralmas…..Nem azt mondom hogy nincs innen vissza,de hogy nagyon össze kell kapja magát a Pats,az biztos mert ha a Lions ellen ekkora semmit tudunk,mi lesz egy jobb csapat ellen….
  Van hova fejlődni,sőt innen szinte csak fejlődni lehet.

 8. 8

  Molnár János

  gyerekek, itt az ideje leszállni a bandwagonról.keressetek egy másikat….

 9. 9

  DrBaji Mihály

  Az a baj, hogy a csapat, meg az edzői team is a nyári szüneten maradt….

 10. 10

  euskadi68

  Elfogadom, hogy a Pats jobb, mint a Fins, de azt már nehezen, hogy a Finst folyamatosan a lesajnált szegény csávó kategóriájába sorolja mindenki. Mindenki úgy beszél, a csapatról, mintha legalább a tavalyi Browns szintjén lenne. A szezon előtt a FA értékelőhöz is megírtam, hogy bízok Gase-ben (mást nem nagyon tehetek…), de azért az elmúlt három meccsen (igaz, két közepesen gyenge és egy gyenge ellenféllel szemben) jól játszottak. :) Úgy tűnik bejött az az elképzelése, hogy először az öltözőt kell rendbe tenni. Szerintem Frang Gore-t sem a tudása miatt hozta, hanem azért, hogy a fiataloknak példát mutasson.
  Tudom, hogy a vasárnapi Pats elleni idegenbeli meccs lesz az értékmérő, de ha az esélyek ellenére nyerni tud a Fins, akkor is az lesz a duma, hogy jó, jó, de a Pats gödörben van, a Miami szar. :)
  Tannehillt pedig midig védtem, jobb szerintem, mint azt általában mondják, a tegnapi 155,3-as passer ratinget sem a szél hordta össze. :)
  Fins Up!

 11. 11

  Bryan

  A D-line flag focit tolt tegnap, DMC és Hightower túlárazott lószar még mindig, a támadó játékainkat meg kb az is kitalálja, aki a második meccsét nézi. Ami a nagyobb baj, hogy tegnap az oldalvonalon túl is meg lettünk verve.

  Pánikra még szerintem semmi ok, évekre visszamenőleg be-beragad a csapat a rajtnál hogy az alapszakasz végére jók legyünk. Mondjuk van mi kijavítani, de hát minden évben ez van.

 12. 12

  kitalaltnev

  Egyetértek a fenti gyorselemzéssel, és renningan, a véleményeddel is.
  Kirívóan siralmas, fogalmatlan játék, nyamvadt gameplan, néhány kulcsjátékos hiányát/enervált játékát nyilvánvalóan el nem bíró csapat, és mindebbe mintegy belefásuló Brady.
  A legnagyobb gondok közé sorolnám még azt is, hogy ezt követően már minden következő ellenfél (pláne a csoportriválisok) az eddig mutatott játék sok gyengeséségére utazva, vérszemet kapva állnak ki ellenünk. S a csapat nincs egyben, győzhető. Van most gond…
  A Phins elleni meccs vízválasztó lesz.

 13. 13

  kitalaltnev

  Értelmes hozzászólásod után lecsücsülhetsz, egyes.

 14. 14

  Peace

  Már bocs, de ez a meccs kb ma 6 óra után ért véget. Az itt fanyalgók többsége aki ma reggel itt van, tehát 99%-os valószínűséggel nem látta a meccset, maximum megnézte a 10 perces összefoglalót, vagy elolvasott egy tudósítást. Ez alapján osztani az észt, hogy ilyen-olyan szar volt a D, meg Brady meg a futójáték, stb, elég divatdrukker mentalitás…
  Peace.

 15. 15

  kitalaltnev

  Nem tudom mások, hogy s mint feküdtek-keltek ma reggel(re), így nem is tudok minősíteni.
  Peace.

 16. 16

  Bryan

  Kisebb nagyobb kilengéssel minden évben ez megy. Vannak akik nagyon bekezdenek és aztán visszaesnek, vagy éppen fordítva, gyenge kezdés után erős befejezés. Lásd tavalyi Chiefs, vagy a playoff-Vikings és a playoff-Rams, és igazából az év eleji Pats vs playoff-Pats is ugyanez.

  Engem az “vigasztal”, hogy máshol is vannak WTF fejreállások (Bills@Vikings, Titans@Jags, Steelers). Ha megnézed, a most hasító csapatok többsége is 2-3 kulcs-sérülésre van egy komolyabb hulámvölygtől, pl. ha Talib és Peters OFF a Rams-ban a tegnapi után, máris nem annyira félelmetes az a secondary, sőt…

 17. 17

  Vicgeordie

  Tehát aki kritikával merte illetni a csapat játékát az divatdrukker, mert úgyse nézte a meccset. Azért dolgozz még ezen kicsit, mert ennek így semmi értelme ?

  (Ui.: negyed 6 körül lett vége a meccsnek)

 18. 18

  LG

  A Lionshoz senki nem is szól hozzá? A Lionsnek tavaly valóban volt két 100+ futott yardos meccse, de nem túl sok: az egyik a Giants ellen a 2. héten, és a Browns ellen a 10. héten. De ezért ez egy hosszú és csúnya sorozat volt. Szerencsére véget ért :)

 19. 19

  renningan

  Pont a tavalyi év két legjobb csapata ellen :D és az is milyen szenvedős volt :D

 20. 20

  Fetyke

  MIkor, ha nem tegnap. :) Már a forduló előtt is jeleztem és nem egészen értettem, hogy miért nem számol senki azzal, hogy Patricia pontosan ismeri a Pats védőit és tudja, hogy kinek mi a gyengéje. Ez meg is látszott tegnap a blokkolásokon és a sikeres futásokon (is).
  Ettől függetlenül szép győzelem volt!

 21. 21

  Fetyke

  Csak jelzem, hogy még negyed 6 sem volt,amikor a meccs már véget ért. De az utolsó 5-10 perc már csak az idő lefuttatásáról szólt, érdemi esemény már nem történt.
  A Pats éjjeli teljesítményét pedig kár is minősíteni (amúgy sem nagyon lehet). Elég ha annyit mondok, hogy ha a kedvenc csapatom, a Vikings tegnap -10-et teljesített, akkor a Pats nagyjából -9,15-öt ért el (és végignéztem mindkét meccset)?

 22. 22

  Hans Castorp

  Brady a szar elkapokbol is elitet csinal

 23. 23

  renningan

  ha érdekel, én megnéztem és még az öföt is kapásból megírtam róla :D

 24. 24

  Nyílméregbéka

  Mi a tököm az a Fins?

 25. 25

  Nyílméregbéka

  Ja, ha elkapják a labdát. De most vagy tíz drop volt a meccsen.

 26. 27

  Arnold Patsenegger

  Ha majd úgy 6-8 meccs múlva is ilyen szarok leszünk akkor lehet sírni. De most még csak szeptember van, kb. minden év így indul… Nem értem hol itt a meglepetés?! ?

 27. 28

  rowi

  nah… más csapatot már nem is lehet becézni?:)

 28. 29

  Nyílméregbéka

  De lehet, csak még mindig nem tudom mit akarsz ezzel becézni.

 29. 30

  rowi

  dolphins ->phins -> fins?

 30. 31

  Nyílméregbéka

  Áá értem most már! Agyaltam pedig rajta, de rá nem jöttem volna…! :DDD

 31. 32

  Hans Castorp

  De Brady a szar elkapokbol is elitet csinal

 32. 33

  Nyílméregbéka

  Sajnos még Brady sem képes szarból várat építeni. :D Rossz edzői play hívásokból, lyukaskezű és a védőktől elszakadni képtelen elkapókból, még egy Bradyvel sem lesz nagy játék. :D Valahogy nagyon ráncba kell szedni ezt a Patriotsot hogy újra contender csapat legyen.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team