Connect with us

Hír

Baldwin a hétvégén visszatérhet

A Seahawks elkapója, Doug Baldwin térde még az első héten sérült meg és azóta nem is lépett pályára, ami azért meglátszott a seattle-i csapat támadójátékán. Most a játékos és Pete Carroll is megemlítette, hogy Baldwin készen áll a megmérettetésre, így akár bevethető is lehet a Cardinals elleni mérkőzésen.

A receiver ezen a héten már két nap is limitáltan, de edzett, és ez Carrollnak elég volt, hogy lássa, akár már ezen a héten is bevethető lesz a csoportmérkőzésen.

Egyre jobb állapotban van, kirobbanó erőben. A váratlan megmozdulások, amik benne vannak a játékában nagyon hiányoznak. Mindemellett, Wilsonnal is kiváló párost alkotnak, aki tudja, hogy Baldwin minden felrajzolt útvonalat képes megfutni és időben ott lesz, ahol neki lennie kell.

Ezt Pete Carroll mondta elkapójáról, tehát ebből is látszik, hogy Baldwin játéka mennyire hiányzik a Seahawksnak, akiknek a következő két mérkőzés létfontosságú lesz. A csoportban az eddig hibátlan Rams mögött vannak lemaradva, a 49ersszel azonos mérlegen várják a foyltatást. Az elkövetkezendő Cardinals és Rams elleni két csoportmérkőzés, akár már ilyen korán dönthet az egész szezonról, így fontos lenne Baldwin játéka.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!