Connect with us

Hír

Bosa a kilencedik hétig biztos nem játszik

Idény előtt az egyik legerősebb védelemnek gondoltuk a Los Angeles Chargers egységét, de az első három forduló után nem tudjuk a legjobbak közé sorolni őket. Az elmúlt három hét alatt átlagban 31 pontot kaptak, ami kimagaslóan sok, még akkor is, ha ebből két meccset a liga két jelenlegi legjobb támadósora ellen játszottak.

 

 

A nehéz sorsoláson kívül az is közrejátszik a gyengébb teljesítményben, hogy a liga egyik legígéretesebb passzsiettetője, Joey Bosa nem tudott még pályára lépni az évben. A héten nyilvánosságra került hírek szerint pedig a kilencedik hétig nem is fog játszani. Bosára pedig nagy szüksége lesz a Chargers védelmének, mert lépéshátrányban vannak a csoporton belül és a támadósor magában nem fog meccseket nyerni.

 

A fiatal pass rusher hiánya sackekben kevésbé mutatkozik meg, bár a 8 szerzett zsákolás nem is kimagasló statisztika. Ami meglepő, hogy csak úgy mint sok más fontos mutatót, ezt is az újonc Derwin James vezeti, holtversenyben Ingrammel. James legalább akkora elemi erővel robbant be, mint annak idején Bosa, így ha ketten együtt pályán tudnának lenni, akkor igazán rettegett lehetne ez a védelem.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!