About the author

62 Comments

 1. 1

  Tizenkettes

  Azt a ku… Na, jó lesz ez a Bears! Örülök neki!

 2. 2

  bjeela

  Egyik szemem nevet, a másik zokog. Végre megint van egy jó védőnk, de a Bearsnek nem egy védő kell, hanem sok. Kalil majd jól kifosztja a Bears pénztárcáját és a jó ég tudja, mire futja majd még mellette. Sosem szerettem a drága sztárjátékos vásárlást és ez sajnos az. A nagy 85-ös védelem legjobbjait, Dentet, Singleterryt, Perryt, etc draftolta a Bears, nem megvette aranyárért. Rossz üzenet, rossz stratégia.

 3. 3

  Arnold Patsenegger

  Kicsit sokallom a két első kört úgy ,hogy még kb. 130 millával is meg kell kínálni Macket. De Ők biztosan jobban tudják.

 4. 4

  Debreceni József

  A Bears kapott egy olyan pass rushert aki EGYEDÜL képes állandó terror alatt tartani az ellenfél qb-jét, függetlenül attól milyen elit fal van előtte. Bőven elég mellé egy potens lb sor (van) és egy közepes secondary (bőven van) hogy taroljon ez a Bears defense. Rodgers, Stafford, Cousins felkötheti a gatyáját. Ha jobban belegondolsz ő vagy egy hasonló kaliberű pass rusher hiányzott itt is. Bőven megérte azt a két első kört, ő már bizonyította hogy jó pick volt, sőt, top3 játékos a posztján. Nála már nem kell várni éveket hogy beválik-e. Szerintem oltári jó üzletet csinált a Bears, illetve bárki más is jól járt volna vele.

 5. 5

  sdave07

  ebbol meg akar egy csoport 3. hely is lehet! :D

 6. 6

  Vicgeordie

  este lesz fantasy draftom, ezért kérdem, hogy ti így láttok elég fantáziát a Bears D-ben? a legtöbb helyen még a Mack trade előtt is top11-13 környékinek olvastam őket, így pedig még jobb a helyzet

 7. 7

  acsdav2

  Úgy beszélsz erről a Bears védelemről, mintha teljesen világtalan lenne és 11 hiányposztja van.

 8. 8

  BennieBoy

  Elég ambivalens érzéseim vannak. Egyrészt örülök, mert Mack rohadt jó védőjátékos, és ilyen tényleg rég volt Chicagóban. Másrészt nem kevés pickbe és pénzbe fog kerülni, szóval hozni kell minimum azt, amit Oaklandben. A védelmünk viszont így legalább rendben lesz a következő évekre, ha Floyd is belejön.

 9. 9

  Kopi3.14

  Egyrészt dögölj meg Chucky, másrészt viszlát Packers SB?

 10. 10

  packernation

  ez nem Gruden hibája. a Vegasba való költözés elvette Mark Davis összes likvid pénzét – ami amúgy sem volt sok, mert az egyik legszegényebb tulaj volt mindig is. $350 milliós relocation fee, stb.

 11. 11

  acsdav2

  Gruden most lélegzetvételhez jutott. Ha tényleg 2 első kört kaptak, akkor lesz 4 első köre a következő 2 évre, hogy csapatot építsen. Szerintem a Bears-sel nagyon jól jártak, mint partner. Még mindig inkább csak 4.hely a reális nekik a csoportban. Aztán lehet, hogy akkorát ugranak előre, mint a Rams és első kör vége lesz a pick.

 12. 12

  katonadani

  Szerintem ez Gruden műve (hibaja). Ha meg akarta volna tartani akkor nem hiszem el hogy nem tudta volna megoldani Davis. Azert meg mindig egy nfl csapat tulajarol van szo meg ha a “legszegenyebbrol” is.
  Ha a 350 milliot ki tudja fizetni akkor a 130at is 5-6 ev alatt.

  Gruden ugy gondolta hogy jobban jarnak igy, plusz ket elso korrel es a plusz evi 22-23 millioval. Hogy igaza van-e, az jo kerdes, szerintem inkabb nem

 13. 13

  packernation

  $350 milliós relocation fee
  $100 milliós szerződés Grudennek
  $125 milliós szerződés Carrnak

  Donald $87 millió garantáltat kapott. ennél Macknek többet kell adni. hogy fizetné ki? Mark Davisnek az egyetlen jövedelemforrása a Raiders, nincs más businesse.

 14. 14

  Fetyke

  Azért jobb, mintha a Packersbe ment volna.. :)
  Visszaszívom a draft után mondott kritikámat a bears-re. Most már érthető, hogy miért nem draftoltak pass rushert. :)

 15. 15

  Fetyke

  Ugye , hogy belekerült az két első körbe. :) A Packersnek ez háromba is fájt volna!

 16. 16

  Krisztian Fekete

  Kinek jobb? :D Amúgy értem, hogy Minnesotából jobbnak tűnik így. :D

 17. 17

  Gergely Nagy

  Vikings Lions Bears Packers 😁

 18. 18

  Fetyke

  Ha jól néztem a 32. cspatból 19.-nek választották a Bears védelmét eddig. Szerintem azért ez egy kicsit túlzás, ennél jóval jobb volt eddig is a macik védelme.
  Viszont azt se felejtsd el, hogy most 3 nagyon jónak tűnő támadósorral rendelkező csapattal vannak egy csoportban.

 19. 19

  Fetyke

  Vitatkoznék azzal a top 3-al. Nagyon jó játékos, de még 5-10 hasonlóan kiváló DE van rajta kívül a ligában jelenleg (igaz a Bears-nél egy sem), jövőre még jön 2-3 állítólag a draftról. Maradjunk a top10-nél, és azon akkor nem lehet összeveszni.

 20. 20

  Debreceni József

  Sorold azt a 10 játékost. 5-öt is elfogadok😉 Nekem jelenleg csak Aaron Donald jut eszembe mint hasonló erőt képviselő játékos, igaz ő nem pass rusher.

 21. 21

  Fetyke

  Donald DT, ezért ő nem számít! :)
  Jones (Cardinals), Jordan (Saints), Bosa (Chargers), Griffen (Vikings), Ansah (Lions). 10 mondjuk tényleg nincs. :)

 22. 22

  Debreceni József

  Ha statokat nézek egyiknek sincsenek olyan mutatói mint neki, esetleg Bosa még lehet olyan jó a jövőben. Ha meg azt nézem hogy egy olyan védelemben hozza ezeket a számokat ahol rajta kívül egy normális D-line tag sincs évek óta és a defense többi egysége is szimplán sz@r, főleg kiemeli a tehetségét. Bosa, hunyorítva Jordan és Jones esetleg, de Griffen és Ansah a közelében nincs.

 23. 23

  acsdav2

  184M-t fizet a játékosoknak idén. Tavaly ez a szám 171M volt. Donald-nak idén 40M-t fizet a Rams. Nem lett volna még 40M-ja Davis-nek, hogy a csapat legnagyobb sztárját megtartsák?

 24. 24

  acsdav2

  Ansah? :D Inkább Miller és Clowney. De biztos vagyok benne, hogy idéntől Garrettet is ebbe a kategóriába fogjuk sorolni. :)

 25. 25

  acsdav2

  Ansah igen, de Griffen azért nincs messze. Én hiányolom Miller és Clowney megemlítését.

 26. 26

  Krisztian Fekete

  Én még arra vagyok kiváncsi, Watt idén mire lesz képes.

 27. 27

  AwesomeOne

  Ahogy az elmúlt években húztak a medvék, szerintem abszolút megérte. Mack-el pedig azért jó esélyel lesznek legalább 1/17 környékén, ahonnan még kevésbé vinnél olyan tuti rookie-t, mint amilyen Mack.

 28. 28

  AwesomeOne

  + nem ok nélkül költöztek Vegas-ba, onnan is dőlni fog a zsozsó.

 29. 29

  bjeela

  Nem vagyok degenerált, tudom, hogy van ott pár ügyes gyerek, de azért összességében sehol nem beszéltek róla top 10-esként, szal a véleményem továbbra is áll. Főleg a draft pickek tekintetében…

 30. 30

  Arnold Patsenegger

  Arra nem alapozhatunk,hogy eddig milyeneket húztak. De mindegy is mert ezt a cserét legkorábban szerintem kettő de inkább három év múlva tudjuk megítélni. Per pillanat szerintem drága volt ez a Bearsnek. Mack egy kibaszott jó játékos, de most nagyon sokat kell neki fizetni kb. azonnal és ez az első két körrel nekem too much.

 31. 31

  Debreceni József

  Clowney messze nem hozta (még) azt amiért őt 1/1-esként elhozta a Texans, majd két évet kihagyott sérülésekkel. Ha meg azt nézem hogy rögtön utána 1/2-n a Raiders elhozta Macket aki végigtolta az elmúlt 4 évet, nem is akárhogyan, bőven jobban jártak. Miller igen, ő tényleg azon a szinten van. Griffent megnézném mit csinálna egy olyan védelemben mint a Raidersé. Úgy könnyű hogy van a túloldalon egy Danielle Hunter középen meg egy Linval Joseph. A védelem többi részéről ne is beszéljünk. Mellesleg Cameron Jordan is azóta hozza az elit számokat amióta feljavult a Saints védelme, és Joey Bosa is örülhet hogy a túloldalon van egy Melvin Ingram. Mack egyedül volt mindig is abban a védelemben, ennek ellenére játszik all-pro szinten. Tudod ki bukott itt a legtöbbet ezen a traden? Mindenki az nfc északban a Bearsen kívül, de főleg a Packers.

 32. 32

  Debreceni József

  Remélem a 2014-es formáját hozza és Clowney is legalább a tavalyi szintet, de inkább legyen neki is egy breakout éve 😁Go Texans!

 33. 33

  Krisztian Fekete

  Igen, én is attól tartok, hogy nekünk még erősen keresztbe fog tenni. :( Go Pack! Go!

 34. 34

  Debreceni József

  Azért írtam főleg a Packerst mert bőven elfért volna ott is és még pénz is lett volna rá. Erre pont egy csoportrivális szerzi meg.

 35. 35

  acsdav2

  Igen, ebben egyetértek, hogy az sokat számít a produktivitásban, hogy milyen társak vannak még a védelemben. Viszont most Mack finoman szólva se került rossz védelembe. Úgy, hogy űrszámokat kell majd produkálnia. :)

 36. 36

  Krisztian Fekete

  Én végig nagyon reménykedtem, ehelyett (számunkra) a lehető legrosszabb forgatókönyv valósult meg.

 37. 37

  acsdav2

  2017-ben:
  Engedett pontok: 9.hely
  Engedett yardok: 10.hely
  Szerintem nincs hozzáértő ember aki ne tartaná jó védelemnek ezt a Bearst. A Smith-Mack duó lehet a legjobbak közé emeli.

 38. 38

  acsdav2

  Remélem 16 meccsre mindenképp. :)

 39. 39

  AwesomeOne

  Trade official, source tells ESPN:

  Bears get: Khalil Mack, a 2020 second-round round pick and a conditional 2020 fifth-round pick.

  Raiders get: 2019 first-round pick, 2020 first-round pick, 2020 third-round pick, 2019 sixth-round pick.

  —-
  Mack és egy 2. kör, azért nem olyan rossz…

 40. 40

  Arnold Patsenegger

  Na ez új, köszi a hírt. Így már nem olyan rossz. Akkor végülis a Bears adott egy 2019 /1. és 2019/6. ot. És 2020ban hátracserélt az elsőből a másodikba valamint a harmadikból az ötödikbe. +Mack.

 41. 41

  Kopi3.14

  És ehhez mi köze a tulaj saját pénzének? Mert akkor miből fizeti a többi játékost ha a capet nem tudja kigazdálkodni a vsapatcsapat Szerintem ez így masszív bullshit

 42. 42

  Fetyke

  Az elmúlt négy évben Mack 40,5 sack-et szerzett, Griffen 43,5-et. Mack 8 fumble-t kényszerített ki, Griffen 6-ot. Szerelésből csinált meg Mack 1,5-szer annyit, de ugye ennek egyszerű oka, amit te is említettél, hogy Mack egyedül van a falban, Griffen mellett pedig vannak társak. Nemhogy nagy, de kis különbséget sem látok.

 43. 43

  Fetyke

  Ellenetek még nem is igen fog tudni játszani. :)

 44. 44

  Fetyke

  Remélem én is, hogy Clowney megtáltosodik idén végérvényesen! Az este ledraftoltam fantasyba! :)

 45. 45

  chester

  Csak tartson ki a holdoutja az elso het vegeig :(

 46. 46

  chester

  Bassza meg

 47. Pingback: Mozgalmas nap volt Oaklandben | Fűzővel kifelé!

 48. 47

  Debreceni József

  😂😂😂

 49. 48

  Debreceni József

  Mack statjai év:sack/tackle/assist:
  2014: 4/59/16
  2015: 15/57/20
  2016: 11/54/19
  2017: 10,5/61/17
  Everson Griffen :
  2014 előtti átlaga: 5,75/15/6
  2014: 12/39/17
  2015-ben csatlakozott Danielle Hunter, innen a statjai:
  2015: 10,5/34/10
  2016: 8/36/12
  2017: 13/31/14
  Nekem ezek a statok azt mutatják hogy a karrierje elején abban a gyenge defben rohadtul nem ment neki, Hunter megjelenésével indult meg a szekér (kb). És neki csak a passrushra kellett figyelnie, Mack a futást is fogta lásd tackle-ek száma. Ja és ugyanazon mutatók eléréséhez plusz négy év kellett. Nem azt mondom hogy Griffen szar hanem hogy Mack egy ufó. A Macik igen nagyot fogtak vele.

 50. 49

  Fetyke

  “Nekem ezek a statok azt mutatják hogy a karrierje elején abban a gyenge defben rohadtul nem ment neki,…” Mert nem ismered a hátteret. :)
  Először is Griffen 2014-től indult be, Hunter csak 2015-ben került a csapathoz a drafton, és abban az évben még nem is volt kezdő, csak szituációs pass rusher-t játszott.
  Griffen gyenge első négy évének pedig tök egyszerű a magyarázata. A keretben a fénykorát élő Jared Allen (2011-ben 22 sack) volt előtte 2013-ig (amíg el nem igazolt a Bears-be), aki mögött Griffen értelemszerűen nem sok játéklehetőséget kapott, és Mack ugyanúgy nem kapott volna. Ezért ez az összehasonlítás csalóka, és hamis eredményre, tévútra vezet(ett téged is). Egyébként pedig Griffen elit szinten fogja a futást is, éppen ezért (na meg mert mellette Joseph van) eleve nem is nagyon futnak az ő oldalán az ellenfelek. Ezért (is) jóval kevesebb a szerelésszáma, de ettől még van olyan jó játékos mint Mack szerintem, csak éppen majd 10 millióval kevesebbe kerül.

 51. 50

  packernation

  ja, mert a capben lévő tételeket azonnal egy összegben kifizeti az összes játékos számára, ugye? Mack $60 milliós aláírási pénzt kapott a Bearstől, amit rögtön ki kell fizetni neki. ez több mint az idei cap harmada. mellesleg nem állítom biztosra, hogy valóban ez volt az oka, mert nem látunk a színfalak mögé. de korábban is voltak hírek arról, hogy Mark Davisnek likviditási gondjai vannak, amin a Las Vegasba költözés, meg Gruden hatalmas szerződése nem segített.

 52. 51

  katonadani

  Haromba mar tenyleg nem, de valoban rosszul gondoltam hogy ket elsot senki nem ad. Ellenben nem is ket elso a vegleges mert visszakapnak egy masodikat, igy azert mar kozelebb van az elkepzeleseimhez :D

 53. 52

  katonadani

  Miller, Bosa, Mack a harom legjobb edge rusher a ligaban, szerintem kvazi vitan felul

 54. 53

  Fetyke

  De a macik adnak egy 3. kört is, ahol még mindig kezdő szintű játékosokat lehet kihúzni (főleg az elején). Ha nem is két teljes első kör így az ár, de nagyon erősen közelíti azt.
  Ha figyelembe vesszük, hogy a Packers szerintem átlagosan közel 10 hellyel hátrébb húz majd a Bears-nél (ha csak Rodgers megint le nem sérül), akkor a Packersnek bizony a két első kört és még valami hátsót legalább be kellett volna dobnia. És így mér az én elképzelésemhez van közelebb a történet. :D

 55. 54

  Fetyke

  Vitán felül, vagy alul, de Griffenből nem engedek! :)

 56. 55

  bjeela

  Legyen igazad, én már a felének is rohadtul örülnék. Mackópártiként inkább csak egy kiadós hurrápesszimizmusom van, mivel az elmúlt hét évben nem volt túl sok örömöm és tulajdonképpen 2006-ot leszámítva huszonvalahány éve nem igazán jön össze semmi. A semmi persze Bears-es szinten értendő. ;) Persze, hogy örülök, azért is írtam, hogy egyik szemem nevet, de van bennem félsz, mert részint rohadt drága lesz és ezek a srácok, ha nagy lét kapnak, akkor nekem úgy tűnik, hogy kicsit leeresztenek, másrészt nem vagyok meggyőzve, hogy valóban magával rántaná a többieket. De még egyszer: legyen igazad :P

 57. 56

  bjeela

  Visszaszívom, igazad van, megkarcoltuk a top 10-et, igaz, de a jó ég tudj miért, nálam a Bears védelem ott kezdődik, hogy Singletary, Dent, Hampton, Wilson, Marshall, McMichael, Perry… Esetleg még ide férhet Urlacher. ;) Ettől még a fő probléma továbbra is az, hogy most vásárol a Bears és nem egyetemről választja és neveli ki a legjobbakat, ami nagy difi és rohadtul drága mulatság. A 85-ös banda szinte kizárólag drafton beszerzett és kinevelt zsenikből állt.

 58. 57

  Krisztian Fekete

  Ugye tudod, hogy decemberben is lesz egy meccs? :)

 59. 58

  Kopi3.14

  Plusz ha annyira csóró a csapat mi a kurva anyjáért adott Davis 100 misis garantált szerződést ennek a kreténnek aki ezer éve nem volt edző

 60. 59

  Zoltán Kövecses

  Aha. Hátulról előre sorrendben. ;)

 61. 60

  Gergely Nagy

  Attòl félek hogy rámennek Arodra elég keményen és nem éli túl a szezont egészségesen.

 62. 61

  Zoltán Kövecses

  Sajnos nálam is egyre inkább Rodgers -> Romo. :(

Comments are closed.

2019 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária

Honlapunk az élmény javítása érdekében sütiket használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás