Connect with us

Hír

Breeland végül Green Bayben kötött ki

Bashaud Breeland a keresettebb szabadügynök játékosok közé tartozott, ám ezidáig nem talált magának csapatot – igaz, ez csak féligazság. Az érdekes körülmények miatt szabadügynök cornerback most Green Bayben lelt új otthonra.

 

 

Breeland a Redskins szabadügynökeként érkezett a márciusi piacra, ahol megállapodott a Panthersszel egy 3 éves, $24 milliós szerződésről, ám az orvosi vizsgálatokon végül megbukott, így füstbe ment az üzlet. Mint kiderült, egy olyan vágás volt a lábán, ami bőrátültető műtétet követelt, így a nyara szinte teljes egészében elment rehabilitációra. Több csapatnál is járt próbajátékon, de sehol nem sikerült szerződést kapnia.

 

A Packersnél azonban szükség volt egy cornerbackre, hiszen Davon House sérültlistára került miután vállműtétre szorul, valamint Kevin King is megkezdte a szokásos random sérülései miatt kihagyott meccsek sorozatát. Az elmúlt két évben alaposan ráfáztak arra, hogy sérülések miatt elfogyott a CB állomány a rosteren, ezt idén semmiképp sem engednék meg maguknak. Breeland nem egy konzisztensen jól teljesítő védő, de jobb meccsein képes leszedni a legjobb elkapókat is a pályáról, igaz, valamikor meg tök érthetetlen hibákkal képes saját csapata vesztét okozni.

 

Breeland David Amerson és Arrion Springs cornerbackek elől nyerte meg a megüresedett helyett, de még egy védőigazolást lehet beiktatnak Gutekunsték. Egy régi ismerős, Quinton Dial is részt vett a tegnapi edzéseken, Mo Wilkerson sérülése miatt pedig könnyen lehet, hogy a tavalyi év után ismét a zöld-arany szerelésben léphet pályára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!