Connect with us

Hír

Chris Long idén is a gyermekeknek adományozza fizetését

Nem újdonság Chris Longgal kapcsolatban, hogy törődik a szociális problémákkal, hiszen a tavalyi évben az egész alapfizetését, azaz 1 millió dollárt adakozott egy gyermekjóléti alapítványnak. A jó szokása 2018-ban sem tört meg, ezúttal úgy döntött, hogy a bére egynegyedét, nagyjából 400 ezer dollárt ajánl fel egy olyan alapítványnak, amely a gyermekek olvasási készségét fejleszti.

AZ ESPN munkatársa, Tim McManus arról számolt be, hogy Long a United Way for Philadelphia’s Read By Fourth kampányhoz csatlakozott, melynek célja, hogy a helyi rászoruló gyermekek között 25000 könyvet osszanak szét és olyan intézményeket hozzanak létre, ahol ezek a gyerekek közösségben tudják fejleszteni az olvasási készségüket. Mikor megkérdezték, miért döntött így, a regnáló bajnok védője az alábbit reagálta:

Ezeknek a gyerekeknek nincs sok választása. Nem tudják megválogatni a szüleiket, nem tudnak alakítani az anyagi helyzetükön, nem képesek változtatni a számukra megadatott helyzeten. Azonban lehet segíteni neki, és úgy gondolom, hogy ezzel hosszútávon lehet formálni a szemléletüket, beállítottságukat. Hiszem, hogy ez jó út az irányba, hogy ezek a gyerekek fejlődhessenek, tanulhassanak, a jövőben pedig fel tudják használni ezt az értékes tudást.

Az adakozás mellett Long azt is megígérte, hogy ösztökéli azon csapatok játékosait, akik az Eagles ellen játszanak idén, hogy a városukban fektessenek hangsúlyt arra a problémára, ami mögé ő maga is beállt. Ennek megfelelően, az ex-Sas, most Bucs védő Beau Allen 5000 dollárral kezdte meg az adakozást, csatlakozva volt csapattársa kezdeményezéséhez.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!