Connect with us

Hír

Earl Thomas újra az edzéseken

A Seattle Seahawks veterán védője, Earl Thomas felbukkant a csapat edzésén, és aktívan részt is vett rajta. Ez pedig azért meglepő, mert korábban bejelentette, hogy az új szerződése nélkül esze ágában sincs ilyesmit tenni. A csapat nem tett még lépéseket az ügyben, de a játékos annál is több pénzt szeretne kapni, mint amennyi járna neki, ez pedig körülbelül $8,5 millió lenne a szezon végére, ami azért annyira nem kevés. Az egész világ számára világossá tette az Instagramon, hogy mit is gondol az ügyről:

Egész életemben ezen dolgoztam és most megjegyeztem ezt a tiszteletlenséget. Ennek ellenére az edzések és a játék fontos marad mindig számomra, ezért folytatom, amit elkezdtem évekkel ezelőtt.

Előző héten pedig a Dallas Cowboys tett ajánlatot Thomasra, egy második kört akartak érte adni a Hawksnak, de ők elutasították. Ennek egyetlen oka, hogy kevésnek találták az árat, hiszen a safety 29 évesen is remek formában van. A Cowboys úgy döntött, maximum ennyit ér nekik, és inkább kiszálltak a üzletből, mintsem hogy túl sokat adjanak Thomasért. Ez a lépés pedig eléggé furcsa a Seattle-től azok után, hogy a draft idején még egy második kört kértek volna a védőért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!