About the author

9 Comments

 1. 1

  acsdav2

  Hát ez a vasárnapi Pats-Dolphins érdekes meccsnek ígérkezik. :) Ha nem izgulja el ezt az óriási lehetőséget Tannehil akkor nagyon közel kerülnek a csoport győzelemhez egy 4-0-lal. Most valahogy azt érzem, hogy a Pats összeszedi magát és erődemonstrációt tart majd, de ha nem akkor óriási lehetőség előtt áll mindenki az AFC-ben. Főleg a Chiefsre gondolok.

 2. 2

  kitalaltnev

  Reméljük a legjobbakat. Gronk tolhatna végre egy nagy meccset.

 3. 3

  Fetyke

  A Vikingsra nem vesztegetném túlzottan a szót. Egyszerűen gyalázatos volt a tegnapi mérkőzés minden szempontból. Innen lesz szép felállni, ha sikerül…
  A Bills védelme viszont tegnap nagyon pörgött, és nagyon jól játszott. Látszott, hogy nagyon felszívták magukat.

 4. 4

  Fetyke

  Úgy nehéz, ha rajta kívül nincs értékelhető elkapó a csapatban. Tegnap is látszott, hogy a Lions beduplázta Gronkot, aki így viszont már csak szenvedett, a többieket meg hagyták, mert úgy sem tudták megfutni az útvonalukat, vagy ha igen, akkor pedig sorra ejtették el az elkapható passzokat. 2 playmakerre nem lehet felépíteni egy szezont.

 5. 5

  Krisztian Fekete

  Amúgy sincs rossz védelmük. Tartok tőle, a Packersnek sem lesz könnyű meccse ellenük. Pláne, ha ennyire dekoncentráltan játszanak majd a támadóink, mint tegnap.

 6. 6

  Csabesz20

  Hát amíg ilyen a személyzet mellette, addig ennél többet ő sem tud tenni. Dorsett kuka, Hogan homály, Patterson sose volt jó, Michel még nagyon rookie, de nem is látom mit tudna hozzátenni a játékhoz a két futótársához képest. Nagyon várom már, hogy lemenjen ez a hét és visszatérjen Minitron, valamint Hollister felépüljön, mert benne a Jags ellen láttam fantáziát. Ami még nagyon hiányzik az egy Blount féle tank futó, aki ha feláll előtte a fal, akkor is fut 3-4 yardot, nem visszapattan, mint a jelenlegi garnitúra.

 7. 7

  DrBaji Mihály

  Igazad van….

 8. 8

  Arnold Patsenegger

  Hollisternek amúgy mi baja van? Mert láttam,hogy nem edzett aztán OUT, de végül nem olvastam sehol mi történt vele.

 9. 9

  Frank Guerilla

  Jó volt hallgatni Romot a Bills-Vikes meccs alatt (vagy keserédes), érezhető volt mennyire tudott azonosulni Allen játékával és a boxból is rengeteg hasznos “tanácsa” volt Allenhez. Mintha be akart volna öltözni ő is újra… :D Mindenesetre igen szép teljesítmény volt Allentől is, pláne az első két meccset követően. Elég nagy mentális erőt feltételez a tartása, nekem nagyon szimpatikus volt a játéka és a jelenléte, remélem tudja tartani ezt a röppályát a jövőben!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team