About the author

55 Comments

 1. 1

  Debreceni József

  Miután tavaly is nagyon mellélöttetek, egy szavatokat sem hiszem idén el :D

 2. 2

  euskadi68

  Tipp: A Pats idén nem nyeri meg a csoportot.
  Fins Up! :)

 3. 3

  rowi

  +1 londonból dickson mezzel térek haza

 4. 4

  katonadani

  csodálkozom hogy OROY vagy DROY címekre nem írtad be :D

 5. 5

  rowi

  én a reális és hihető boldokban hiszek:) meg hát akkor már STROY nem?:)

 6. 6

  csak ezt ne

  AFC: Patriots, Ravens, Raiders, Jaguars WC: Steelers, Dolphins
  NFC: Eagles, Packers, 49ers, Saints WC: Rams, Falcons
  AFC döntő Patriots – Ravens
  NFC döntő Eagles – Saints
  SB Patriots – Saints (sajnos győztes a Saints)
  Díjazást skippelem.
  Bold:
  Legalább 6 edzőt kirúgnak a szezon közben.
  Megdől a szezon scrimmage yard rekord, azaz valaki 2509 yard fölé jut (2009 Chris Johnson)

 7. 7

  chester

  Koszonjuk a bizalmat :D

 8. 8

  Jarred

  Milyen trollkodás? Most a Falcons ellen Foles passzol 450 yardot és 5 TD-t, ezzel végleg belátja mindenki, hogy ő az igazi Eagles QB. Ezután pedig sima ügy már az MVP.

 9. 9

  Debreceni József

  Ez bók volt hiszen így tudjuk meg hogy kik lesznek IGAZÁBÓL a csoport-, konferencia- és SB gyöztesek. Ergó a Texansnak van esélye a Lombardira :DDD

 10. 10

  Fanyul23

  A BOLd miatt bízok benned, de ha bejön, akkor kurvaélet hogy a Giants PO-ban lesz! :)

 11. 11

  Kacsa

  Aaron Donald és Khalil Mack összesen nem fognak 10 sacket szerezni a szezonban.
  Ennek a fantasy csapatom nagyon nem orulne azert :D

 12. 12

  danc

  2 boldom:
  Tiiród Taylor 2 év alatt a második csapatával is eléri a rájátszást
  Idén még még erősebb lesz az NFC –> Több meccset nyernek az NFC csapatok az AFC csapatok ellen, mint tavaly (tavaly 41-23, 265-ös pontkülönbség)

 13. 13

  Yyt

  En ertem, hogy a cardstol senki sem var sokat de biztosan nem lesznek 1/1esek. 3. Szamu qbval es dj nelkul is 8-8ra siman kepesek voltak tavaly…

 14. 14

  KidInk789 .

  Én szívből szorítók,hogy sikerrel tippelj! :))

 15. 15

  Tamasi Antal

  Akárhogy számoltam, a Pats hétszer kerül a SB-ba.

 16. 16

  BenszeT

  Taylor miatt jár az upvote.

 17. 17

  BenszeT

  Bold: nem QB lesz az MVP.
  Bold2: Browns pozitív mérleg.

 18. 18

  Tizenkettes

  Ezeket a boldokat már nem először kritizálom. KGYM-től kérdezném, hogy a “Steelers 2015” mint rekorder adat nem elírás-e. Szerintem az, mert abban az évben Brown ugyan 1834 yardot kapott el, de rajta kívül a Steelersben nem volt 1000 yardos elkapó.
  Vannak nagyon érdekes tippek, én is úgy gondolom például – mondjuk már vagy 10 éve -, hogy veszélyben lesz Strahan rekordja, illetve Dickerson rekordját is megdöntheti Barkley. Az ilyen – reménykedőnek tűnő – tippek rendben vannak, mert a rekorddöntéshez megvannak a játékosok, akiknek lehet erre esélyük.
  Ugyanakkor renningan Donald-Mack tippje nem a vicces kategória, mert ehhez valószínűleg az kellene, hogy egyikük – vagy inkább mindkettejük – megsérüljön. Mert ez kb. olyan, mint azt írni, hogy Antonio Brown egy meccsen sem szerez 50-nél több yardot… KGYM garoppolós tippje meg vagy szintén egy nagyon gyenge vicc akart lenni, vagy provokálás, hogy ugorjanak rá az emberek. Ha esetleg azt írta volna, hogy valamelyik irányító eléri az 56 passzolt TD-t, esetleg… De ez… Az ilyen baromkodások miatt romlik el ez a játékszerűség. Mint említettem, vannak nagyon jó tippek, de ezek nagyon lerontják az összképet.
  Ha leírnám, hogy Gronkowski 68 elkapott TD-vel zár, valamelyik kicker meg berúg egy 92 yardos FG-t, akkor ez humoros? Szerintem nem.

 19. 19

  KGYM

  Mivel Brown 1800 felett járt, ezért nem is kellett ilyen teljesytmény, elég volt Martavis részéről 700 fölé nézni, de átírtam, hogy ne legyen félreérthető.

  A Garoppolós kommented pedig a vicc kategória. Teljes képzavarban vagy, hogy Garoppolo 56 TD-je az Gronk elkapott 68-cal meg egy berúgott 92-es mezőnygóllal van egy kategóriában. Manningnek sikerült megcsinálnia nem is olyan régen, egyáltalán nem hihetetlen, hogy egy agyonhájpolt, ígéretesnek tűnő irányítótól el tudok képzelni egy darabbal többet.

  Garoppolótól a legtöbb helyen kb. 590 passzkísérletet várnak, ahol 9.5%-os TD/attempt arány kéne a teljesítéséhez. Manning 2004-ben ezt bőven meglépte, és tavaly Watson is hasonlóan dobált. De még ez sem kell, ha gamescript okokból felmegy az attemptje kicsit.

 20. 20

  FitzMagic

  Lehet ott van a probléma, hogy mást értesz bold alatt. Én pont az olyan boldokat nem szeretem, mint pl “lesz 20 elkapott TD-t szerző játékos”. Ez nekem nem bold, mert simán el lehet képzelni, maximum meglepő. A jó bold nálam olyan, hogy ugyan nem trollkodás, de ha bejön, akkor mindenki a csicskád :D Szerencsére ezekből is akad. :)

 21. 21

  falucs84

  Tiszteletem!
  Imádok tippelni, én is el szoktam készíteni a magam boldját, fogadni is szoktam az év játékosaira stb. Éppen ezért érthetetlen katonadani tippsora. Carson Wentz megnyeri az MVP, a legjobb támadó, valamint az év visszatérője díját is. Ez mi ez, mi ez? Ez olyan szintű dilettantizmus, amit nem hogy tőle nem tudok elképzelni, de senkitől sem aki olvassa ezt az oldalt napi szinten. A másik hogy év visszatérője? Tavaly a 14. héten sérült meg az alapszakasz több mint kétharmadán ott volt, ráadásul mikor fog egyáltalán elkezdeni játszani.
  Na mindegy, bocsánat ha kicsit kifakadtam

 22. 22

  conspiracy theory

  Figyi, nem akarlak elszomorítani, de ez egy k*tt bold prediction és nem a Rosetta szonda pályaszámítása a Csurjumov–Geraszimenko üstököshöz.
  Az ember fogja magát aztán betippel ezt-azt a legjobb tudása szerint, esetleg megfűszerezi egy kis mókával és fél év múlva leül a haverjaival, ahol annak fizeti mindenki a sört, akinek leginkább bejönnek a dolgai és kb. ennyi.
  “Kritizálni” kb. annyi érelme van, mintha a lottószámaimat kritizálnád.

 23. 23

  rowi

  még egész visszafogott volt végül. elsőre beírta az év edzőjének is.

 24. 24

  katonadani

  a sok wentz tipp nagyobb esély a “győzelemre” (aka sikeres tippre), mondván egyiket majd behúzza :) nem gondolom, hogy mind a hármat megnyerné egyszerre. De eredetileg az összes tippem Wentz volt, úgy kellett volna hagyni :D

 25. 25

  wolandrule

  Saints- Patriots SB-t várok.
  Bold:
  -megcsinálja a veretlen szezont a Patriots.
  -3 futó is megdönti a scrimmage yard rekordot.

 26. 26

  katonadani

  (egyébként az MVP és OPOY díjakat az 2000 óta 12-szer ugyanaz a személy nyerte)

 27. 27

  wolandrule

  Ja, és a Raiders lesz az 1/1.

 28. 28

  carolieto

  bold1: Bears-Bills SB, macigyőzelemmel
  bold2: Mack és Hicks együtt min 40 sacket szerez

 29. 29

  LG

  1) 1999 után megtörik az az átok, vagyis idén az MVP egy irányító lesz és csapata megnyeri a Lombardi trófeát. Ráadásul most még a SB MVP címet is ez a személy fogja kapni.
  2) Matt Prater megdönti saját, 2013-as rekordját és bevág egy 67 yardos field goal-t, amikor már minden mindegy a meccsen.

 30. 30

  Tzimisce25

  AFC: Patriots, Steelers, Chiefs, Texans WC: Jaguars, Titans
  NFC: Cowboys, Packers, 49ers, Saints WC: Rams, Falcons
  AFC döntő Patriots – Steelers
  NFC döntő 49ers – Packers
  SB Patriots – 49ers, és ha bejut, akkor Garoppolo legyőzi Bradyt, egy hasonló csatában, mint az LII volt.

  Bold: Macknek nem lesz 6-nál több sackje úgy, hogy nem sérül meg.
  Bold 2: A Browns .500-at csinál.

 31. 31

  Tizenkettes

  Nagyképűsködhetsz a pályaszámításos hasonlatoddal, de a lottószámos párhuzamod is szar. Ezt az oldalt szakértők szerkesztik ugyebár. Nem azért foglalkoznak ezzel, mert sík hülyék, hanem azért, mert érdekli őket az egész sport. Ennek fényében rendelkeznek az ahhoz szükséges tudással, hogy szakértőként lehessen rájuk tekinteni. Az tehát nem vicc kategória, hogy a mindenki által őstehetségnek tartott Barkleyt képesnek tartják Dickerson csúcsának megdöntésére. Merész, de nem hülye tipp, hogy lesz 16-0-s csapat. Értelek természetesen, hogy ez valahol egy poén, de úgy látszik, a 95%-a a tippelőknek azért nem baromságokat írt, hanem érdekességeket, amelyek akár be is jöhetnek. Merészeket, de nem hülyeségeket.

 32. 32

  Tizenkettes

  Nem véletlenül emeltem ki azokat a példákat, amelyeket. Nyilván lehet a Browns vagy a Jets is a bajnok, végezhet a New England is 0-16-tal, valóban, ha bejön, te vagy a király. A bold az, aminek van valamiféle alapja, amit alá tudsz támasztani valamivel, még akkor is, ha nincs rá nagy esély. Tartom, hogy ezek között nagyon sok a jó tipp, de amiket kiemeltem, azok – a te szóhasználatoddal élve – inkább tűnnek trollkodásnak.

 33. 33

  Tizenkettes

  Nagyon szerencsétlen volt ez az összehasonlítás. Manning 2004-ben már a hetedik idényét taposta. 49 TD-vel zárt, te 56-ot tippelsz idén a quasi újonc Garoppolónak. Ez kb. két nagyon jó meccsnyi különbség még így is. A Colts addigra már bőven SB-esélyes volt, a Frisco meg a középmezőnyben van, ráadásul épülőfélben van. Manning az 55 TD-t egy nagyon jó fal mögött, 15 évnyi rutinnal, csúcsra járatott elkapókkal és TE-ekkel hozta össze. De ha ez nem lenne elég… A 49ers játszik kétszer a Ramsszel, egyszer a Vikingsszal, a Chiefsszel és a Chargersszel és a Broncoszal. Ezeknél az ellenfeleknél van passrush és/vagy secondary. Ez alapján számomra hihetetlen, hogy el tudod képzelni az 56-ot. 590 att. és 9.5%-os TD/att arány ide vagy oda…

 34. 34

  eeeeeeeeeeeeek

  ennél boldabbat már aligha fogunk olvasni :DDDDDDDDDDDD

 35. 35

  Boci

  DPOY felsorolásnál Donaldot kihagytátok mint aki egy szavazatot kapott

 36. 36

  katonadani

  köszi, javítva.
  Ezért rossz az utolsó másodperec változtatás (Donaldról Mackre) :D

 37. 37

  Kopi3.14

  Nem hiszem, hogy big Ben MVP lehetne alapszakaszban.

 38. 38

  eeeeeeeeeeeeek

  AFC East: Patriots (duh)
  AFC North: Steelers (Bell nélkül is sima lenne, de pár meccs után úgyis visszatér)
  AFC West: Chargers (végre nem balfaszkodják el)
  AFC South: Jaguars (senki sem olyan erős a csoportban hogy elkapja őket)
  AFC Wild Card: Ravens, Chiefs (az AFC megint hullagyenge lesz, így 9-7-tel simán és magabiztosan menetel mindkét csapat a playoffba)
  NFC East: Eagles (nem lesznek olyan jók mint tavaly, de a csoportot behúzzák)
  NFC North: Vikings (most minden összejön nekik)
  NFC West: Rams (csak erősödtek tavalyhoz képest, ez meg kell hogy legyen)
  NFC South: Panthers (lehet hogy kissé meglepetés lenne, de valahogy behúzzák szerintem)
  NFC Wild Card: Packers, Falcons (a Packers 12-4-gyel kénytelen idegenbe utazni, a 49ers és a Saints 10-6-tal sem jut be a playoffba)
  1/1: Raiders (pár győzelmet szereznek, de ez most nem az ő évük lesz…)
  AFC döntő: Chargers v Steelers (a Chargers az utolsó két percben megfordítja a Ravens ellen, majd a rengeteg sérülttel küszködő Pats-et simábban verik, a Jaguars ugyan túljut a Chiefs-en, de a Steelers visszavág a tavalyi pofonért)
  NFC döntő: Vikings v Panthers (a Panthers ihletett formában veri a Rodgers-szel felálló Packers-t, majd a még mindig tapasztalatlan Rams sem akadály Newton-éknak, az Atlantából idén senki nem térdeli vissza a Philly irányító kezébe a labdát, így ők játszhatnak a Vikings ellen, akik így is hatalmas verést osztanak a Sólymokra)
  SB: Vikings v Chargers (Rivers élete meccsét játssza a Steelers ellen, és bár a Vasas sem játszik rosszul, a Chargers az 1994-es szezon óta először bejut a Super Bowl-ba, Cousins-ék már jobban megszenvednek, mint a Falcons ellen, de így is magabiztos a továbbjutás és ezzel eldőlt, hogy új Super Bowl-győztest avatunk idén!)
  győztes: Vikings (végeredmény: 24-17; Rivers leblokkol élete nagy lehetőségekor, 0 TD és 2 INT a mérlege, amivel nyilvánvaló, hogy nem lehet SB-t nyerni, Cousins ellenben hozza a game managert, ami a kiváló védelem és futójáték mellett bőven elég arra, hogy 1969 után másodszor is az NFL bajnoka legyen a Minessota Vikings!)
  MVP: Kirk Cousins (óriási idénye lesz Kirk kapitánynak, aki életében először túlszárnyalja az 5000 yardot, valamint 30+ TD-je is egyéni csúcs, ezzel eléri a tökéletes mesterhármast, azaz SB győztes, alapszakasz MVP és SB MVP lesz egyazon évben (Kurt Warner után először))
  OPOY: Antonio Brown (ugyan a Super Bowl-ról idén is lemarad, de vigaszdíjként megnyeri az Év Támadója címet, miután 1900+ yardját és 12 TD-jét nem hagyhatja figyelmen kívül a díjat odaítélő zsűri)
  DPOY: Jalen Ramsey (ő már most is igazi klasszis, de az idei idényével a szuperklasszisok közé emelkedik: 10 interceptionje, 3 kierőszakolt és 2 összeszedett fumble-je túl impresszív ahhoz, hogy bárki más megkaphassa ezt a díjat)
  OROY: Saquon Barkley (a Giants Saquon köré építi támadójátékát, így nem meglepő, hogy 1500+ futott és 500+ elkapott yardjának köszönhetően ő lesz az Év Támadó Újonca)
  DROY: Roquan Smith (a Bears védelem már tavaly sem volt kutya, idén Mack és Smith hozzáadásával szintet léphet a Maci-védelem, Smith 100+ tackle-jével, 2 interceptionjével, 4 kierőszakolt és 4 összeszedett fumble-jével lemossa az összes többi újonc védőt, bezsebelve ezt a díjat)
  CPOY: Odell Beckham (gyengébb években MVP-t is érhetne teljesítménye, 1700+ elkapott yardja és 13 TD-je miatt megelőzi még a remeklő Rodgers-t és a rookie idényét folytató Deshaun Watson-t is)
  HCOY: Zimmertől nem várnak mást csak hogy megnyerje csoportját és lehetőleg bye weeket szerezzen a playoffban, ezeknek maradéktalanul eleget is tesz, a 13-3-as alapszakasz pedig azt jelenti, hogy Harbaugh-t, Belichick-et, Tomlin-t és Rivera-t is megelőzi, így a Vikings már-már tökéletes szeont zár)

 39. 39

  redbull76

  5×SB, 2-szer bukta a Giants és 1-szer az Eagles ellen. Ez szerintem 8

 40. 40

  Cruyffista

  AFC csoportok nyertesei: Pats, Broncos, Jaguars, Steelers (ha nem lesz Bell, akkor Ravens)
  AFC Wildcard: Ravens, Chargers (a Texans nagyon közel lesz)
  NFC csoportgyőztesek: Vikings, Rams, Falcons, Eagles (utóbbiban vagyok a legbizonytalanabb, de kihívót nem látok)
  NFC WC: Packers, Saints

  1/1: A Cardinals, Bills, Raiders és a Jets közül fog kikerülni. Az elsőt David Johnson “kimentheti” pár nagy meccsel, a Jetsnek viszonylag jónak érzem a védelmét már ahhoz, hogy hozzon pár meccset. A Bills fog alulkerekedni a Raiders elleni csatában.

  AFC döntő: Pats – Jaguars
  NFC döntő: Vikings – Packers (az se lepne meg, ha a Falcons vagy a Rams menne a SB-be, annyira kiegyenlítettnek tűnik)
  SB: Pats – Packers
  SB győztes: Packers

  MVP: Rodgers
  OPOY: AB
  DPOY: Von Miller
  OROY: Barkley
  DPOY: Chubb
  CPOY: Rodgers

 41. 41

  LG

  :) nem rá gondoltam… “a történelem megismétli önmagát”

 42. 42

  Kopi3.14

  Egyszemélyes csapat nem fog tudni SB-t nyerni.

 43. 43

  Tamasi Antal

  Nem erre gondoltam, hanem a tippjátékban heten várják a döntőbe, alatta a szövegben meg nyolcat írtak.

 44. 44

  LG

  Nyugi, van ott egy jó csapat is ;)

 45. 45

  chester

  Amen

 46. 46

  Cruyffista

  Még mielőtt… csak a kisebb rosszat választottam, ez nem a packersnek szól.

 47. 47

  Vicgeordie

  Most hallgattam meg a szezonbeharangozó 4th and longot, amiben mindenki (Bencsics Márk, Buday Zoli, Kovács Sanyi) 2-14-et tippelt a Miaminak :) persze ez semmit nem jelent, csak érdekesség

 48. 48

  Doppelspeiche 154

  En csak egyet tippelek, de ha bejön, akkor mindenki fizet nekem egy sört. A Browns lesz a bajnok! :)

 49. 49

  Martensssss .

  Nem értem a Giants-et miért nézi le mindenki. Brutál támadósorral és közepes védelemmel a wild card elérhető távolságban lesz még ha nehéz is a sorsolás.

 50. 50

  chester

  Mondjuk az a tippekből nem derül ki hogy mennyire tartjuk őket messze a wild cardtól, csak hogy nem jutnak be.

 51. 51

  Zotyman

  AFC: PIT; JAX; NE; LAC + WC: HOU; BAL –> LAC-NE
  NFC: MIN; LAR; ATL; PHI + WC: NO; GB –> MIN-NO
  SB: NO-NE; Nyer: NO
  1/1: BUF
  MVP: Aaron Rodgers
  OPOY: Aaron Rodgers
  DPOY: Khalil Mack(ó)
  CPOY: Aaron Rodgers
  OROY: Saquon Barkley
  DROY: Bradley Chubb
  HCOY: Anthony Lynn

  Bold 1: Saquon Barkley vezetni fogja a ligát scrimmage yardokban (futott+elkapott)
  Bold 2: Lesz legalább 8 olyan csapat, amelyiknek a vendég mérlege jobb lesz, mint a hazai

 52. 52

  euskadi68

  Akkor 1 forduló után a fele meg is van. :)
  Úgy vélem, hogy az AFC east amúgy is erősebb lesz, mint azt sokan várják. Legalábbis remélem, hogy a Fins és a Jets nem áll meg a nyitófordulóban szerzett győzelemnél. :)
  Ja, és reménykedek egy rájátszásban a Fins részéről, még ha ez nem isigazán reális…

 53. 54

  katonadani

  nem semmi, hogy a 4 konfdöntőbe várt csapatom közül 3 POba sem jut :DDD

 54. 55

  katonadani

  ha Mahomesnak boldolja KGYM az 56 TD-t, akkor kevésbé akadtál volna ki? :)

Comments are closed.

2019 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária

Honlapunk az élmény javítása érdekében sütiket használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás