Connect with us

Hír

Futószalagon jönnek a sérülések a Falcons védelmében

A Falcons mindkét kezdő safetyjét elvesztette a teljes szezonra, ugyanis miután Keanu Nealt IR-re rakták másfél héttel ezelőtt, most Ricardo Allen is súlyos sérülést szenvedett, az achillese szakadt el – neki is ki kell hagyni a szezon hátralévő részét. Ha hozzávesszük, hogy Deion Jones is IR-re került (szezon második felére ő visszatérhet), illetve Takkarist McKinley sem volt bevethető vasárnap, igazán balszerencsés pár hete van a Falcons védelmének. Ráadásul a támadóoldalon Devonta Freeman is kidőlt pár hétre legutóbb, illetve a guard Andy Levitre is IR-re került, szóval rögös az út a Falcons előtt.

 

 

A Saints ellen a védelem nagyon gyenge napot fogott ki és nagy kérdés, hogy ez csak a lehengerlő Saints offense-nek volt köszönhető, vagy bajban van a Falcons védelem legjobb játékosai nélkül. Ez utóbbi sem lenne meglepő, hiszen nincs olyan csapat, amelyik ne érezné meg Deion Jones és Keanu Neal hiányát.

 

Allen a holtszezonban írt alá egy három éves, 19,5 millió dolláros szerződést a csapattal. Jelenleg safety poszton Damontae Kazee, Jordan Richards és Keith Tandy vannak a Falcons rosterén, de könnyen lehet, hogy külső segítséget hívnak és ligazolnak majd egy szabadügynök safetyt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!