Connect with us

Hír

Gronk: Ne cseréljetek el, nem fogok sehol máshol játszani

Amikor Gronk a holtszezonban nem edzett együtt a csapattal és a visszavonuláson gondolkodott, a Patriots megpróbálta elcserélni a liga legjobb tight endjét. Ian Rapoport információi szerint több érdeklődő is volt és egyvalakivel közel is kerültek a megállapodáshoz, azonban Rob Gronkowski közbelépett.

 

 

Gronk ugyanis azt mondta, hogy inkább visszavonul, mint hogy más csapatban, edzővel és irányítóval játsszon. Azt mondta, hogy csakis Tom Bradytől akar passzokat kapni. Mivel egy trade minden bizonnyal új szerződéssel járt volna és mivel Gronk ebbe a jelek szerint nem lett volna hajlandó belemenni, így nem jöhetett létre semmilyen üzlet.

 

Ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy Gronkot nem a pénz érdekli, hiszen minden bizonnyal jóval többet kereshetett volna máshol, mint a Patsnél a jelenlegi, folyton ösztönzőkkel teletűzdelt szerződésével. Azt tudjuk, hogy a futballfizetéséből még egy centet sem költött életében. Az pedig nagyon érdekes kérdést vet fel, hogy mi lesz akkor, ha Tom Brady visszavonul? Gronk is megteszi ezt vele együtt és közösen hajóznak el a naplemetében?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!