Connect with us

Hír

Gronkowski elégedetlen

A Patriots 1-2-vel áll és közel sem tűnik annak a domináns csapatnak, mint amihez hozzászokhattunk. Ettől persze még mindig a Super Bowl egyik, ha nem legnagyobb favoritja, de az eredménytelenség könnyen elégedetlenséget szül. Rob Gronkowski például két dolog miatt is boldogtalan, legalábbis a testvére szerint.

 

 

Chris Gronkowski arról beszélt nemrég, hogy a testvérét nagyon zavarja a társai gyenge teljesítménye. Mert az hagyján, hogy a klasszis TE kivesz két embert a játékból, de a Patriots többi elkapója ezt nem tudja kihasználni, ami pedig a támadójáték akadozásához vezet. Ebben azért van némi igazság, a csapattól egy első körért cserébe távozó Brandin Cooks például 336 yardnál jár már, az összes Patriots elkapó pedig együttvéve 230-nál.

 

Gronk továbbá a fizetésével sincs maradéktalanul megelégedve, szeretne végre olyan fizetést, ami a liga legjobb TE-jének kijár (ezt az igényét mondjuk a csapat azért próbálta teljesíteni, amikor növelte a fizetését, igaz, csak ösztönzőkkel). Persze azért azt jegyezzük meg, hogy Gronk az utolsó, akinek oka lehet a panaszra. A Patriots például nagyon szívesen elcserélte volna a Lionshoz, ahol lett volna top elkapótársa (Tate-Jones-Golladay), és ahol meg is fizették volna. Ő azonban Tom Bradyvel akart játszani és inkább visszavonult volna egy csere esetén.

 

A TE időközben reagált és jelezte, hogy ez az egész az öccse magánakciója volt, nem a nevében beszélt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!