Connect with us

Hír

Kár reménykedni: esélytelen egy Antonio Brown-trade

Semmilyen szempontból nem volt jó meccse a Steelersnek a Chiefs ellen. Nem elég, hogy kikapott a csapat, de még Antonio Brown is behisztizett, majd a mérkőzés után azt felelte az őt ért kritikákra: cseréljék el és kiderül, mennyire jó. Bármilyen nagyot is szólna, ha a Steelers elcserélné a liga legjobb elkapóját, ennek az esélye szinte nulla.

 

 

Brownt több okból is nagyon macerás lenne elcserélni. Egyrészt ő a liga legjobb elkapója, szakmai szempontból nyilván nem érné meg egy Super Bowlra hajtó csapatnak megválni tőle. Másrészt, és ez a fontosabb indok, a Steelersnek be kellene nyelnie 28 millió dollárnyi halott pénzt Brown után, ami nonszensz. A csapatnak ráadásul csak 6,5 millió dollár cap space-van, az elkapó pedig 8 millióval foglalt volna többet az idei sapkából egy trade esetén, vagyis más szerződésekkel is machinálnia kellett volna a csapatnak. Ez a rengeteg macera alsó hangon három-négy első körért érné meg a Steelernek némi apróval kiegészítve, amit meg nyilván nem fog senki kifizetni egyetlen elkapóért.

 

A fogadóirodák szerint azonban minden lehetséges, így aki érzi magában az erőt, akár fogadhat is Brown csapatára. A legalacsonyabb szorzó nyilván a Steelersön van, 2000 dollárt kellene fizetni 100 dollár nyereményért. Amennyiben nem hiszünk a boldog befejezésben, akkor megkockáztathatjuk a Brownst és a Cardinalst, mindkét csapat 10-szeres pénzt fizet. Az Eagles és a Titans is opció, mindkettő 1600 dollárt hozna egy százas tét után, míg a Colts-Raiders duó 2000 dollárt, a 49ers pedig 2800 dollárt fizetne.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!