Connect with us

Hír

Hé Earl, készen állsz egy trade-re holnap?

Az Earl Thomas – Cowboys saga már most is elég sok fejezetből áll, amihez tegnap még több íródott. A Seahawks safetyje ugyanis két interceptiont is szerzett a Dallas ellen, majd látványosan meg is hajolt a Cowboys oldalvonala előtt. A meccs után pedig elmondta, hogy a Cowboys edzői még a bemelegítéskor odamentek hozzá és megkérdezték, hogy készen áll-e egy trade-re. Thomas nem tudta, hogy ez csak mentális hadviselés volt-e vagy komolyan gondolták, de igazából nem lepődnénk meg, ha bejelentenének egy ilyen cserét.

 

https://twitter.com/barstooltweetss/status/1044003713495511040

 

Már csak azért sem, mert még a meccs előtt napvilágot láttak olyan hírek, hogy a Seahawks nagyon gondolkodik azon, hogy jelentős pénzbírságot szabjon ki Thomasra, amiért két edzést is csak úgy kihagyott a héten. A ligában egyesek úgy vélik, hogy a Seahawks addig nem akarta elcserélni Thomast, amíg nem játszanak a Cowboys ellen a hazai szezonnyitójukon, ez most ugyebár megtörtént, szóval ha csak ez volt az akadály, akkor most bármikor létrejöhet a trade.

 

A Seahawks állítólag visszautasított egy második körös picket már a Cowboystól Earl Thomasért cserébe, de most akár újra folytathatják a tárgyalást. Viszont nem csak a Cowboys érdeklődik, hanem a Chiefs is szeretné megszerezni a kiváló safetyt az ESPN információi szerint. A határidő október 30, eddig lehet olyanis cserét lebonyolítani a szezon közben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!