Connect with us

Hír

Hét játékosai – Week 3

Itt a szerda és ezzel jönnek a hét játékosai. Mahomes és Fitzpatrick nem tudott triplázni, így új arcokat köszönthetünk ezen a listán az idei szezont tekintve. Nézzük is meg kik lettek a legjobbak posztjaikon a héten.

AFC

A hét támadója – Ben Roethlisberger (Pittsburgh Steelers)

Big Ben és a Steelers egy hétfő esti rangadó keretében megszerezte első győzelmét. 30 pontot ért el a Steelers offense és ebben nagy szerepe volt a rutinos irányítónak, 353 passzolt yard mellett még három TD-t is kiosztott, mindezt 79%-os pontossággal. Roethlisberger 16. alkalommal lett a hét legjobbja, ezzel utolérte a Packers két legendáját Rodgerst és Favret.

 

A hét védője – Matt Milano (Buffalo Bills)

A forduló egyik, ha nem a legnagyobb meglepetése volt, hogy Buffalóban nem tudott nyerni az addig veretlen Vikings. A győzelemből a Bills mindkét egysége kivette a részét, a 27 pont is jónak nevezhető (főleg az előző heteket elnézve) a kapott 6 pont pedig egészen félelmetes. Nem meglepő, hogy a Bills LB-je, Matt Milano lett a hét legjobbja, a másodéves játékos interceptiont, sacket és 8 szerelést mutatott be, illetve egy fumble-visszahordás is a nevéhez fűződik. Milano 2016 4. hete óta az első Bills LB, aki megkapta a díjat, akkor Zach Brown volt díjazva.

 

A hét special team játékosa – Justin Tucker (Baltimore Ravens)

A Ravens fontos győzelmet aratott a Broncos ellen, így továbbra is jó pozícióban vannak csoportjukban. Justin Tucker a Broncos ellen két kísérletet is 50+ yardról értékesített és három extra pontot is berúgott (már-már ez is nagy szónak számít idén). Tucker 8. alkalommal lett a hét legjobb special team játékosa, ezzel már a negyedik a jelenleg aktív rúgok között, előtte csak Vinatieri (17), Bryant (9) és Prater (9) van.

 

NFC

A hét támadója – Drew Brees (New Orleans Saints)

Az eddigi Saints mérkőzéseket elnézve azt a taktikát követi a csapat, hogy az offense majd úgy is megoldja, nem is kell védelem. Ezen a héten a csoportivális Falcons ellen 43 pont kellett, hogy hosszabbításban nyerjenek, így nem meglepő, hogy Brees lett a hét játékosa. 396 passzolt yard mellett három TD átadása volt, mellette pedig két futott is, amiből az egyik a győztes pontszerzés volt. Brees három hét után 80,6%-os pontosággal passzol, amivel vezeti a ligát. A veterán irányító 23. alkalommal lett a hét legjobbja, ezzel már a listán csak két játékos van előtte, Tom Brady (30) és Peyton Manning (27).

A hét védője – Efe Obada (Carolina Panthers)

A nigériai születésű DE élete első meccsét játszotta az NFL-ben és tevékeny részese volt a Panthers győzelmében. Andy Dalton rémálmaiban szerepelhet majd Obada, egy sack mellett egy átadását is leszedte. Obada 2017 óta csak a harmadik Panthers védő, aki kiérdemelte az elismerést, az előző kettő Kuechly és Peppers volt.

A hét special team játékosa – Blake Countess (Los Angeles Rams)

A harmadéves DB ezen a héten a special teamben aratott maradandót, két alkalommal hordta vissza a labdát összesen 51 yardért és egy punt blokkolásában is benne volt, amiből TD-t szerzett a Rams. A kosok az utóbbi két évben ezzel már 5 special team játékost adtak a hét legjobbjai közé.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!