Connect with us

A 7 játékai

Így verte meg Gurley Barrt egy könnyű TD-ért

Ahogy a tavalyi, úgy az idei Los Angeles Rams is arról szól támadóoldalon, hogy Sean McVay kreatívabbnál kreatívabb koncepciókat rajzol fel és hajtat végre, valamint kimaxolja a számára rendelkezésre álló párharcokat. Ez történt szinte végig a Vikings ellen is, amit még a Zimmer vezette lila védelem sem tudott lereagálni. Így született meg a Rams első hatpontosa is, lássuk is, mi történt a játék során.

[ppp_patron_only level=”15″ silent=”no”]

 

A Rams egészen egyszerűen azt a párharcot kereste a red zone-ban, amelyikből a legkönnyebben tud profitálni, ez pedig Anthony Barr egy az egyes védekezése volt Todd Gurley-vel szemben. Érdemes megfigyelni, hogy a Minnesota a pálya hosszabbik oldalán zónázást választott, míg a rövid hash-en emberezni próbáltak. A szituáció egyértelmű volt, a Los Angeles öt elkapóval támadta a defense-t, a szűk területre pedig hét ember maradt coverage-ban.

A leginkább érthetetlen dolog Harrison Smith játéka volt, hiszen ő nem mozgott le a pálya rövid oldalára, ahol végül Waynes egyedül maradt Everetten, Barr pedig a seam route-ot futó Gurley-n, ami végzetesnek bizonyult. Goff jól indította a játékot, elterelte a figyelmet a kiválasztott matchupról, amit Smith teljesen rosszul reagált le, Barr idén pedig nincs olyan formában, hogy egy Gurley szintű játékost meg tudjon fogni coverage-ban.

Meg kell említeni, hogy a protection is jó volt, még akkor is, ha Goffnak nem volt szüksége sok időre, hogy eldöntse mit akar, de így is egy teljesen tiszta zsebből passzolhatott. Ez a támadás tökéletesen mutatta be azt, hogy hol tart jelenleg a Rams és miért is érdemes nagyon alaposan felkészülni belőlük. És ahogy láthattuk Smith példájából, semmilyen hiba nem fér bele ellenük, mert büntetni fognak.

[/ppp_patron_only]

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!