Connect with us

Érdekességek

Jared Cook nem mindennapi rekordhalmozó

Ha arra kérnek, sorold fel a liga legjobb tight endjeit, valószínűleg nem Jared Cook lesz az, aki az elsők között eszedbe jut. Nem véletlenül, tegyük hozzá gyorsan, ám mégis olyan rekordot birtokol, amit sok elit kollégája sem.

 

 

A Raiders – a liga másik 31 csapatával együtt – megkezdte a 2018-as alapszakaszt, ahol kikaptak a Ramstől hazai pályán. Jon Gruden nyári tevékenységei alapján nem lepődtünk meg azon, hogy az elkapók szinte semmilyen szerepet nem kaptak. 40 passzkísérletből mindössze 9 szállt elkapók felé, Carr 303 passzolt yardjából pedig 260-at a tight endek és a futók vittek, csupán a maradék 43-at az elkapók. Így nem meglepő, hogy Cook parádézott: 12 targetből 9 elkapás, abból 180 yard fűződött a 31 éves játékos neve mellé. Ezzel megdöntötte a Raiders tigh end által egy meccsen szerzett legtöbb yard rekordját, amit 1986 óta Todd Christensen tartott 173-mal, egészen a legutóbbi MNF végéig.

 

Na de mi ebben a különleges? Cook pályafutása során négy csapatban játszott eddig, ebből háromnál ő tartja a tight end által egy meccsen szerzett legtöbb yard rekordját. A Titansnél 169-cel, a Ramsnél 141-gyel került be a rekordok könyvébe. Rajta kívül nincs más olyan tight end, aki ezt három különböző franchise-nál meg tudta volna csinálni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!