Connect with us

Hír

Jerick McKinnon szezonjának vége

A San Francisco 49erst továbbra sem kímélik a sérülések az előszezonban, ám most igen komoly áldozatot nyeltek be. Az idén igazolt futójuk, Jerick McKinnon ACL-szakadás miatt ugyanis a teljes 2018-as idényt kihagyja.

 

McKinnon a Vikings szabadügynökeként érkezett az Öbölbe egy elég combos, éves átlagban $7,5 milliót kóstáló szerződéssel. Nem csak a neki adott összeg miatt volt felé nagy elvárás, de ezzel egy olyan fegyver birtokába jutott Jimmy Garoppolo, amivel tovább fejleszthették volna támadójátékukat. Arról nem is beszélve, hogy McKinnon számára is hatalmas kitörési lehetőséget nyújthatna a kaliforniai kaland.

 

Sajnos azonban erre legalább egy évet várni kell. A már az előszezonban is kisebb sérüléssel bajlódó játékos a legutóbbi edzésen esett össze a térdét fájlalva, az azóta lezajlott orvosi vizsgálatok pedig kimutatták, hogy elszakadt a keresztszalagja. A műtétet még a héten megejtik, ezzel pedig biztossá válik, hogy ő már nem lép pályára az idei szezonban. A csapat futója így a tavaly draftolatlan újonc Matt Breida, valamint a nemrég pont Breida és McKinnon kisebb sérülései miatt a csapathoz hozott Alfred Morris lehet, hacsak nem hoznak valakit a szabadügynök piacról még pluszba.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!