Connect with us

Érdekességek

Kamara és Thomas is űrszámokat hoz a Saintsben

Nem csak Drew Brees volt az egyetlen, aki a hosszabbításba torkolló csoportrangadó alkalmával rekordot dönthetett. Két legjobb célpontja – neki köszönhetően – szintén közel került a rekordok könyvéhez.

 

 

Mint ismert, Breesnek 14 sikeres passzra volt szüksége a Falcons ellen ahhoz, hogy letaszítsa az örökranglista tetejéről Brett Favre-t a legtöbb sikeres passz egy karrier alatt kategóriában. Brees 39 sikeres átadással bőven túlteljesítette a kívánt mennyiséget, ami nem ment volna remek célpontjai nélkül. Igazság szerint kettő olyan is akad neki, aki 2018-ban a csillagokat is lehozza az égről ha a focipályára engedik őket.

 

Kamara futó létére elkapókhoz méltóan teljesít, ha a passzjátékban rá esik Brees választása. A Falcons ellen sem volt másképp, összesen 15 elkapást jegyzett, amikből 124 yarddal szomorította csoportriválisa védelmét. Ez holtversenyben a második legtöbb egy meccsen a liga történelmében egy running backtől, amivel William Andrews-zal és Rickey Younggal osztozik a dobogó második fokán. A rekordot Clark Gaines tartja, aki az 1980-as szezonban 17 elkapást jegyzett egy mérkőzésen. A másodéves futó egyébként 30 elkapásnál tart a 2018-as szezonban, ennél összesen ketten szereztek többet a ligában: Adam Thielen 32-vel a második, míg az első nem más,…

 

…mint Kamara csapattársa, Michael Thomas. A harmadéves elkapó őrült tempóban szállítja az elkapásokat és yardokat egyaránt, mindkettőben vezeti az NFL statisztikáit 38 elkapással illetve 398 elkapott yarddal. Előbbinél többet soha senki nem szerzett a ligában 3 fordulót követően, ahogy arra sem volt példa, hogy legalább 10 elkapással zárjon valaki meccsenként ebben az intervallumban.

 

De ami nekik a legfontosabb, az első fordulós botlást követően két győzelemmel folytatták az idényt, amivel továbbra is életben tartják a céljaikat, ami nyilván a Super Bowl győzelem lenne.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!