Connect with us

Érdekességek

Kik dönthetnek karrierrekordokat idén?

Összeszedtük nektek, hogy kik lehetnek azok, akik akár a csapatuk számára rosszul elsülő szezonban is nagyot mehetnek az örökranglistákon.

Passzolt yardok, karrier

Drew Breesnek csupán 326 yard kell Favre rekordjának megdöntéséhez, és 418, hogy Peyton Manninget is letolja 71.941 yarddal. Ez akár a következő mérkőzésen is összejöhet, de legrosszabb esetben két hét fog kelleni hozzá. A jelenleg aktív irányítók a kanyarban sincsenek, Brady 66.803 yarddal a negyedik, a többiek közül pedig az életkora, egészségi állapota, és képességei alapján Matt Ryannek (#16, 42.693 yard) van esélye felkerülni a dobogóra, ha most még ráhúz 7 bombasztikus szezont, és Stafford is bizakodhat, bár neki még messze a vége. Rodgersnek a 2014-es vagy előtti szintjéhez kéne visszatérnie, hogy a mennyiségi trófeát elnyerhesse.

Elkapott yardok, karrier

Közel s távol Larry Fitzgerald az, aki képes lenne Jerry Rice tripla trónját megingatni (legtöbb elkapott yard, legtöbb elkapott labda, legtöbb TD), de a csapata és a helyzete alapján reálisan csak megközelítheti. Ha idén szerez még 257 yardot, a második helyre lép, Terrell Owens elé. Rice-hoz még 7.000 yard kéne, szóval ezt engedjük is el.

Futott yardok, karrier

Frank ‘Gyémánt’ Gore nemrég lett negyedik az örökranglistán, a Dolphins futójaként pedig Kenyan Drake-kel szemben kell felmutatnia a yardokat, ha reálisan el akarja érni Barry Sanders 15.269 yardos harmadik helyét. A beállításhoz 1.145 yard kell, ami inkább két év távlatában tűnik hihetőnek. Mindeközben a múlt héten 10. helyre mozgó Adrian Peterson számára az is elképzelhető, hogy idén a Redskins színeiben mozogjon LaDainian Tomlinson helyére, ehhez az elkövetkező 13 meccsen 90 yardos átlagot kell futnia.

Szerzett pontok, karrier

Nem kell meglepődni, itt elsősorban rúgók szerepelnek. Adam Vinatieri 34 pontra van attól, hogy minden idők legtöbbet termelő játékosa legyen. Bizony, ez nagyon nagy szó. Idén simán beállítja ezt, 3 meccs alatt eddig 24 pontot szerzett, szóval még 4-5 forduló és bonthatjuk is a pezsgőt.

Szerzett sackek, karrier

Kicsi az esélye, de Julius Peppers idei, minden bizonnyal utolsó évében felkerülhet 5.5 sackkel a dobogóra, beállítva Kevin Greene 160-as rekordját. Ha a 35-40%-os snap countján emelni tudnának, simán meglenne.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!