About the author

39 Comments

 1. 2

  Krisztian Fekete

  Ugye az csak elírás, hogy a Jets futásból, passzból, a védelem, és a speciális egység is szerzett fontot?

 2. 3

  katonadani

  2015 december 13 fordult utoljára elő

 3. 4

  redbull76

  Hi Jarred! Nem néztem vissza, de nem pont ez volt a boldod? A picksix? Nem rossz az első héten rögtön!

 4. 5

  Gergely Nagy

  😁 de ez volt neki.

 5. 6

  Rpi

  Ha Angliából fogadott, nem biztos. :D

 6. 7

  Rpi

  Amúgy azt le szabad írni, hogy Jim Bob Cooter nem egy túl acélos OC? Vagy meg kell várni a 2. szezon végét?

 7. 9

  kitalaltnev

  :))))

 8. 10

  kitalaltnev

  Tényleg NFL-késznek néz ki Darnold, grat!

 9. 11

  Arnold Patsenegger

  😀

 10. 12

  renningan

  Szar volt minden. Soha nem hittem volna, hogy idén lesz olyan, amikor jobb Browns fannak, mint Lionsnek. Hát ehhez képes egy hosszabbításban, blokkolt mezőnygól miatt elszalasztott győzelem egy éj kéjutazás lehetett.

 11. 13

  Arnold Patsenegger

  A Lions ott folytatja ahol abbahagyta… Pazarolja Stafford idejét és tehetségét :D :D

 12. 14

  Viktor Gál

  A Sport2 cseh nyelvű adását néztem, ahol az egyik riporter akkora Lions-fan, hogy régebben levettem még a hangot is néha, csak ne halljam az ömlengését. Hát enyhén szólva sem nevezte Staffordot tehetségesnek, szerinte az 50 yardos passzokon kivül gáz a fickó. A rövidek vagy pontatlanok, vagy eltöri az elkapók ujjait, olyan erővel dobja, de a legégetőbb, hogy képtelen a hibáiból tanulni, sorozatban hozza. Egy idő után nekiállt a szerződésében kutatni, hol lehetne tőle a legkisebb fájdalommal búcsúzni. Engem a Lions hidegen hagy, de Staffordal kapcsolatban egyre több a kritika, hogy jóllakott a zsiros szerződéssel.

 13. 15

  Arnold Patsenegger

  Engem is hidegen hagy a Lions, gyakorlatilag folyamat középszer(szar). De szerintem pl. Stafforddal egy Broncos sima SB esélyes lenne… Itt még csak tengeti drága idejét… (Már 30 éves ugye.) De ahogy te is mondtad kitömték a zsebét rendesen.

 14. 16

  renningan

  Faszsag. Stafford tavaly is karrierje egyik legjobb evet hozta alaposan kitomve, min top10, de kozelebb a top5hoz. Pedig megtehetne, hogy leszarja es nem oleti meg magat, hisz tobb verest kaop lassan, mint barmelyik masik qb.

  Ettol meg tegnap szar volt. Big bennek is volt 5 ints meccse, nem szamit. Messze o az utolso, akivel itt problema van

  Btw a chiefs elleni pofon utan par eve a pats fanok és ujsagirok egy jo resze lecserelte volna Bradyt Garappolora. Kb ennyit er a felindultsagbol sipakolo kommentator :D (egyebkent neha en is elkuldom a halalba, de 4-5 iranyiton kivul a vilagert sem cserelnem el masra)

 15. 17

  renningan

  Néha eltunodok, h mennyire tudnam szeretni a Jaguarst vagy a Broncost, ha ott lenne Stafford. Nem baj, legalabb a kicsinek is megtsnultam mar orulni az eletben :D

  Amugy nem csak a jo csapatokat lehet szeretnu, a kozepszer es szar csapatok is erdekesek lehetnek :)

 16. 18

  Arnold Patsenegger

  Te Kis divatszurkoló :D :D :D

  Amúgy a Broncost kimondottan nagyon nem szeretem.. csak valahogy mindig rossz belegondolni,hogy vannak csapatok ahol ölnének egy ilyen irányítóért… Máshol meg csak pörgetik el az éveket egy ilyen kaliberű qb karrierjéből a semmire. De ez valahol Stafford hibája is, hisz ahelyett hogy azt mondaná fakkom a Lionsba megyek inkább egy olyan csapathoz ahol nyerhetek is , inkább kitömeti a zsebét…

 17. 19

  Viktor Gál

  Ne rám haragudj! Szerintem belőle is az elkeseredés szólt. Él-hal a Lions-ért, és évek óta nincs fejlődés a csapatban. Különben tényleg az lenne a legjobb, ha egy (akár a csapat, akár S. részéről) szar szezon után eltradelnék, a csapatnak és neki is win lehetne, újat már nem tudnak egymásnak nyújtani.

 18. 20

  Viktor Gál

  Ha a Niners most divat, akkor tavaly és tavalyelőtt csak olcsó konfekció volt, mégis szivesen hordtam.:)

 19. 21

  csak ezt ne

  Lions, Bills, Arizona ezek a csapatok katasztrofális kezdéssel rukkoltak ki Mindhárom aspirál az 1/1-re az első napi alapján. Mondjuk a Bills a legnagyobb favorit erre. A Detroit játéka is minden elképzelést nélkülözött, egy szép támadó drive és egy pick six volt a két apró kivétel. Patricia és csapata körül a kérdőjelek, amik eleve ott voltak az előszezon teljesítményei alapján, nagyot nőttek. Hosszú lehet ez az év a Lionsnak.

  A másik meccsen nagyon szurkoltam az Oaklandnek, (nekem túl sok a Rams idén, mindenkinek szurkolok ellenük), Gruden jó tervvel jött ki, de a Rams koponyái, ahogy írtátok jól reagáltak. Azért csodával határos lett volna nyerni ellenük, annyi a tehetség idén a Ramsben, úgyhogy alig várom, hogy valahol elhasaljanak (hát lehet, hogy sokáig kell várnom). Egyébként nem érzem, hogy Goff rosszabb lett volna, leginkább McVayen éreztem a nyomást. Nem is a nyomást, inkább a bőség zavarával küszködést.

 20. 22

  Jarred

  Ja, ez volt a boldom. Ahogy a mondás tartja: Vak tyúk is talál szeget.

 21. 23

  Fetyke

  “Amúgy a Broncost kimondottan nagyon nem szeretem..”
  Korábban ezt nem a Colts-ra mondtátok? :)

  Amúgy elvben igazad van Stafforddal kapcsolatban, de azt azért tegyük hozzá, hogy a valóságban egy franchise QB nem tud olyan gyorsan szabadulni a csapattól. Lásd Cousinsnak hány évébe telt lelépni a fővárosból. És azért Stafford elé nem rossz szerződést tett le a Lions az asztalra, ráadásul 2 év múlva még egy ennél is jóval nagyobb (szerintem Rodgersét meghaladó) hosszabbítás még mindenképpen kinéz neki. Tehát végül is anyagilag nem járt rosszul. Sőt! Ennyi pénzért valahogy majd csak lenyeli, hogy nem lesz bajnoki gyűrűje. :)
  És azt is be kell látni, hogy gyűrűt sem nyerhet mindenki. Főleg hogy minden második évben a Pats és Bardy viszi azt haza. :)

 22. 24

  Rynald

  Ha már szar OC-k, Sarkisiantól mikor szabadultok meg? Mindkét fantasymat tönkreteszi Ryan vergődése :/

 23. 25

  Rpi

  Ha minden a terv szerint halad, az év végén elviszi valaki HC-nek. 😂😂

 24. 26

  renningan

  Nem haragszok én, csak ez ostobaság :) Pontosabban azzal nem értettem egyet, hogy Stafford csak lébecol és keresi a pénzt. Ha láttad a meccset, hogy milyen ütésekbe állt bele és mikből állt fel, ezt sem te, sem más nem gondolhatja komolyan :) Egyébként épp ezért lehet szeretni: ha valaki, akkor ő biztos a pályán fog meghalni, és amíg 5 yardra el tudja dobni a labdát, addig nem hagyja magát lecserélni. Ami azért elég szimpatikus :)

  És amúgy full megértem a kommentátort: nem pont ezután a mérkőzés után, de néha velem is van olyan, hogy elmehetne Stafford a búsba. Vagy Tate, vagy bármelyik szimpatikus csapatból bármelyik szimpatikus játékos. De ez csak indulat és reálisan nézve nyilván hülyeség lenne meglépni :D

 25. 27

  renningan

  Ez a kitömeti a zsebét annyira hülyeség, amikor mindenki annyit keres, amennyit csak tud. Stafford ezt a pénzt ugyanúgy megkapná a Broncosban, a Packersben vagy a Steelersben, ha tavaly előtt hosszabbítottak volna vele. De a Vikings is odaadná neki, ahogy Cousinsnak is De pl láttad Cousinson is, hogy azért nem olyan egyszerű egy irányítónak egy másik csapathoz kerülni, még ha esetleg akarna is.

  Tény, hogy jó eséllyel Stafford egy elvesztegetett tehetség lesz, akiben benne maradt legalább egy gyűrű. De azért az sem rossz, ha például egy nagymultú Franchise legendája leszel. A sikereket nem csak gyűrűkben lehet mérni, bár nem tagadom, nagyon nem bánnám, ha ezt így is sikerülne. De látod: a potenciál ott a csapatban, de hol az edzők, hol a GM-ek nem tudják kihozni belőle. Még nem temetem Patriciát, lehet, három év múlva a Lions lesz a baszó csapat, minden esetre, ha nem jön össze, akkor biztos, hogy Stafford lesz a történelem valaha volt egyik legszerencsétlenebb irányítója, akinek háromból egyszer sem sikerült vállalható HC-t maga mögött tudnia :D

 26. 28

  renningan

  Én is ezt mondom. Meg tegyük hozzá, hogy a Detroit Hall of Fame-jébe és történetének legjobb irányítójának sem rossz lenni :) és végülis, nem egy Staffordnál jobb játékos volt a történelem során, aki soha nem nyert semmit.

 27. 29

  Rpi

  Amúgy meg Ryan egy szar meccs után egy menőt hoz, úgyhogy lehet, hogy a következő lesz az, ahol hoz pontokat. :D

 28. 31

  Rynald

  Egesz evben fos volt tavaly haver, akkor is vegigszivtam vele a fantasyt :/ :D

 29. 32

  Arnold Patsenegger

  Patriciának adni kell még 1-2 évet, és akkor lesz igazán az Ő csapata a Lions. Most kapott egy csapatot ami nem tudom mennyire passzol az elképzeléseihez. Lesz ez még talán jobb is.

 30. 33

  Rpi

  Amúgy meg Colts szurkoló létedre szégyen, hogy nem Szerencsés Andrást húztad. :D

 31. 34

  Breuer András

  Teljesen igaz! Vikes szurerként mondom hogy csak az elmúlt 2 év volt kellemes kis túlzással. Amúgy ahogy egy korábbi cikketekben is írtátok maga a mazoichmus vastagon! 😄

 32. 35

  Rynald

  Nem én húztam :/ egyiket a haverom csinálta, másik csapatot meg örököltem :D

 33. 36

  Rpi

  Már értem miért passzolták le, azt sokszor hallom, hogy Ryan még az MVP szezonjában sem volt egy Fantasy sztár. :D

 34. 37

  wolandrule

  A McVayes résszel nem értek egyet, Goffnak gyenge meccse volt.

 35. 38

  csak ezt ne

  Szerintem Goff úgy játszott kb. mint a tavalyi átlaga, kicsit rosszabb volt a pontossága, (mint idegenben általában), én nem láttam nagy eltérést. Az első félidőben keveset és rosszul használta McVay szemlátomást zavarta, hogy Chuky elvette az idejét, de nem akarta Gurleyt sem koptatni és ezért ilyen kreatív futás hívásokba temetkezett, amik nagyjából ültek is de Goffra egy-egy playaction jutott ekkor, meg pár nyilvánvaló passz szitu ezeknél meg rendre siettették. Na azt se szereti egyelőre. A második félidőben McVay visszatért a hagyományos hívásokhoz és az bőven elég is volt. Most ebben csak az az aggasztó a liga számára, hogy szerinted egy gyenge Goff, meg egy átlagos Gurley simán elég egy 33-13-as győzelemhez egy valljuk meg nem rosszul játszó Raiders ellen.

 36. 39

  renningan

  Rendszerben gondolkodik, ami jó. Kérdés, hogy ezt sikerül-e véghez vinni. Azért Stafford sem él örökké, ha ennyit verik

Comments are closed.

2019 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária

Honlapunk az élmény javítása érdekében sütiket használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás