Connect with us

Hír

Nagyon ki vannak akadva Bellre a csapattársai

Nagyon ritka az, amikor saját csapattársai fordulnak egy játékos ellen, azonban most pontosan ez történik Pittsburghben. Le’Veon Bell ugyanis nem jelent meg egyelőre a csapatnál és akár az is elképzelhető, hogy a 10. hétig nem fog pályára lépni, hogy megóvja testét a terheléstől – utalt erre Bell ügynöke, de azt nem tudni továbbra sem, hogy meddig marad távol a liga legjobb futója. Így nyilatkoztak a helyzetről csapattársai.

 

 

Maurkice Pouncey:

Miért játszik bújócskát? Miért engedi, hogy ilyeneket mondjon az ügynöke? Emberelje meg magát és mondja meg nekünk, mikor fog megjelenni. Szerintem ez önző dolog. Eléggé ki vagyok akadva. Szívás, hogy nincs itt, de csapatként megyünk tovább.

 

Ramon Foster:

Itt van egy csávó, aki leszarja a dolgokat, úgyhogy mi is így fogjuk kezelni. Hétszer annyit keres, mint én, kétszer annyit mint Villanueva, és mi vagyunk, akik utat nyitunk neki.

 

Bell minden kihagyott meccsel 855 ezer dollárt bukik, azonban állítólag hajlandó ezt bevállalni egy ideig annak érdekében, hogy kevésbé használódjon el és reményei szerint ugyanúgy zsírosan megfizessék a piacon tavasszal. Arra persze majd csak bő fél év múlva derül fény, hogy beválik-e a taktikája, mert akár az is elképzelhető, hogy ezzel a viselkedéssel visszanyal a fagyi. Bellnek a 10. hétig kell megjelennie, hogy ne veszítsen egy “beszámított” szezont és ténylegesen szabadügynök lehessen márciusban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!