Connect with us

Hír

Peterson simán futna még 6000 yardot

Adrian Peterson múlt vasárnap került be a top10-be a karrier alatt futott yardok örökranglistáján, de ezzel nem elégszik meg, szerinte lenyomhatja Emmit Smitht is és felülhet az NFL futóinak trónjára.

 

Úgy érzem ez reális cél, nagyon is reális. Kevin Garnett nagyszerű szavaival élve: bármi lehetséges. Én így látom a dolgokat. Ha továbbra is sikeres tudok lenni, elkerülnek a sérülések és még három-négy évet tudok játszani, egyértelmű, hogy el tudom foglalni a trónt. Ahhoz pedig, hogy elérj valamit, hinned kell benne. Én pedig hiszek.

 

 

AP-nek jelenleg 12 372 futott yardja van, míg a listavezető Emmit Smithnek 18 355. Tehát “mindössze” 5 983 yard választja el Petersont attól, hogy felülhessen a trónra. Ha még négy év van benne, akkor évente átlagosan 1 495 yardra lesz szüksége a Redskins jelenlegi futójának. A 2012-es MVP-szezonja óta (amikor 2097 yardot futott) összesen 3 427 yard jött össze neki. Ebből az időszakból ugyebár két év teljesen kimaradt, egy sérülés, egy pedig pályán kívüli dolgok miatt.

 

Elég esélytelennek tűnik ez a cél, de mer bárki is fogadni a liga egyik legtehetségesebb és legelhivatottabb játékosa ellen?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!