Connect with us

Érdekességek

Peyton Manning lehet Sam Darnold legnagyobb rosszakarója

A jövőbeli Hall of Famer Peyton Manning rengeteg rekordot tart jelenleg az NFL-ben, azonban van egy, amit biztosan nagyon szeretne, ha valaki megdöntene. Ő tartja ugyanis a legtöbb újoncként dobott interception rekordját még 1998-ból, akkor 28-szor adta el a labdát Manning.

 

 

Most Sam Darnold “jó úton” halad ahhoz, hogy megdöntse Peyton rekordját, ugyanis három meccs alatt már 5 interceptiont dobott, ilyen ütemben pedig 27-et fog szerezni, amivel egyel maradna le Manningtől. Ahhoz tehát, hogy megdöntse a rekordot, az elkövetkező 13 meccsén 24 interceptiont kellene dobnia. Darnold élete első passza ugyebár pick-six lett a Lions ellen, majd a második meccsén is dobott kettő INT-t a Dolphins ellen. A Browns ellen az utolsó másfél percig egyszer sem adta el a labdát, akkor azonban megérezhette a nyomást és két interceptiont is dobott, amivel végül elvesztette a mérkőzést a Jets.

 

Manning tehát szurkolhat Darnold ellenfeleinek, hogy minél többször leszedjék a passzait és hogy a fiatal QB megdöntse ezt a csúnya rekordját. Darnold pedig jó eséllyel szívesen megdöntené ezt, ha az azt jelentené, hogy olyan nagy irányító válik majd belőle, mint a Colts és a Broncos legendája.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!