Connect with us

Hír

Ryan Grigson akkora gyökér volt, hogy McAfee inkább visszavonult

Nagy meglepetés volt, amikor a liga legjobb puntere, Pat McAfee bejelntette: visszavonul. Ahogy az is fura volt, hogy amikor a Colts elküldte a GM Ryan Grigsont, akkor a punter örömködött egy sort a közösségi médiában. Mint kiderült, McAfee öröme nem volt alaptalan.

 

 

Azt eddig is lehetett tudni, hogy Grigson egy középszerű GM, de az új, hogy mellé még egy bunkó, tiszteletlen gyökér is. Képes volt behívni a puntert, hogy pénzbüntetést adjon neki csak azért, mert feltöltött az Instagramra egy képet magáról a Colts főhadiszállásán.

 

Bementem az irodájába, ő pedig a kinyomtatott képemet odacsúsztatta hozzám, majd csendben nézett. Én a képre néztem, majd rá, egyikünk sem szólalt. Majd elővette a szerződésemet, fellapozott egy kitételt és azt mondta “Miután ez nem az első kihágásod, megbüntethetlek érte”. Nagyjából 100 ezer dollárt akart elvenni tőlem. Megkérdeztem, “Miért?”, mire visszakérdezett: “Ez egy futballterem?”. Mondtam, hogy nem, ez egy szertár. Erre azt mondta: “Miért kell ilyen okostojásnak lenned? Emiatt veszítünk, ezért kaptunk ki a Steelers ellen.”

 

– mesélte McAfree.

 

Ezután elmondta Grigsonnak, hogy azért veszít a csapat, mert a GM nem volt képes egy normális támadófalat összerakni, ami megvédhette volna Andrew Luckot.

 

“Mit mondtál?” – kérdezte tőlem. Mondtam neki “Bezony. Én a legjobb vagyok abban, amit csinálok. Azt kívánom, bárcsak te is az lennél.” Erre nem számított. Megkérdezte, hogy azért mentem-e be az irodájába, hogy tiszteletlenül viselkedjek vele? Mondtam neki, hogy ő hívott ide. Erre megint a pénzbüntetéssel jött. Mondtam neki, “Nyugi, tesó”, majd fogtam magam és kisétáltam az irodából. Ekkor még utánam kiáltott, hogy “Tűn el az irodámból”, én meg visszaszóltam neki, hogy “Már rég kijöttem”.

 

 

McAfee szerint ez nagy szerepet játszott abban, hogy visszavonult. Grigsont pedig a szezon után kivágták.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!