Connect with us

Hír

Sherman, Peters és Engram is kihagyhat pár hetet, mások rosszabbul jártak

A megszokottnál is több játékos szenvedett kisebb-nagyobb sérülést. A “szerencsésebbek” megúszták pér hetes pihenővel, de néhányan Ricardo Allen sorsára jutottak, vagyis legközelebb csak jövőre láthajtuk őket focizni.

 

 

A 49ersnél nem csak Jimmy Garoppolo okoz fejtörést a csapatnak, hiszen a védelem egyik vezéralakja, Richard Sherman is sérülten fejezte be a meccset. Rosszabbra számítottak a csapatnál, a rutinos cornerback megúszta egy vádlihúzódással, de ígyis pár hetes kényszerpihenőre szorul. Hasonló sérülés gátolja a Rams cornerbackjét, Marcus Peterst a negyedik fordulóra, ő is 2-4 hetes kihagyás elé néz. A Rams helyzetét nem könnyíti meg, hogy Peters mellett Aqib Talib sem tudta befejezni a meccset és minden bizonnyal műtétre szorul, így egy hónap kihagyás minimum vár rá. A kosok csütörtökön játszanak a Vikings ellen, így pedig sztárcornerei nélkül lesznek kénytelenek megfogni a Diggs-Thielen párost.

 

A Giantsnél is mindenkire a frász jött, amikor Evan Engramet térdsérülés miatt ki kellett vonni a játékból. A legrosszabbat úgy néz ki elkerülték, nem szakadtak el a szalagjai a térdében, csupán megnyúltak, de a státusza nem tisztázódott jövő hétre. A.J. Green ágyéksérülése sem festett valami jól, elmondása szerint nem nagyon érzett akkor semmit, de azóta javulóban van. Szerinte nem kell kihagynia meccseket, de az orvosi jelentést is megvárnánk erről. Csapattársa, a DT Ryan Glasgow már nem úszta meg ennyivel, keresztszalag szakadás miatt ő idén már nem léphet pályára. Trent Williams számára is jó hír, hogy bár műtétre szorul a térde, az nem okoz számára komolyabb kimaradást, ráadásul a Redskins bye weeken van, így az ötödik hétre már ott lehet a kezdőben.

 

A Packersnél is főhet a feje mindenkinek, hiszen a Redskins elleni meccs mellett minden bizonnyal Mo Wilkersont is elveszették McCarthyék, vélhetően a teljes szezonra. Nick Perry pedig az agyrázkódás protokollba került, így egyelőre rá sem számíthatnak amíg ki nem kerül onnan.

 

A végére hagytunk egy érdekes sérülést. A Dolphins passzsiettetője, William Hayes keresztszalag szakadás miatt idén már nem léphet pályára. Ez még nem váltana ki akkora hüledezést a játékosokból, csakhogy Hayes az új szabályok miatt dobhatja a kukába a 2018-as szezonját. Miután sackelte Derek Carrt, el akarta kerülni, hogy ránehezedjen az irányítóra földetéréskor, hiszen azért büntetés jár. Csakhogy a mozdulatsort követően történt a baj, ami miatt csak jövőre láthatjuk újra a pályán. Cameron Jordan, Bobby Wagner és Richard Sherman egyaránt támadta az NFL-t a szabálymódosítás miatt, mondván jóformán tényleg nem lehet lassan hozzáérni az irányítóhoz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!