Connect with us

Érdekességek

Stafford ritkán játszik rosszul, de akkor legalább nagyon

Matt Stafford karrierje egyik legrosszabb meccsét játszott a Jets ellen hétfőn (még mindig nem tudom megérteni, hogy sikerült neki). Négy interceptiont dobott, ami már az ötödik ilyen meccse volt karrierje során. Ez 2009 óta a legtöbb egy irányítótól.

 

 

Stafford 126 meccsen játszott eddig az NFL-ben, vagy a meccsei közel négy százalékában nagyon el tudja kapni a gépszíj. Drew Breesnek például 250 meccs alatt csak három négy INT-s mérkőzés jött össze, illetve még pár játékosnak összejött a két ilyen meccs (a labdára valaha legjobban vigyázó játékos, Aaron Rodgers soha nem adta még el egy meccsen ennyiszer a labdát). Nem mintha ez olyan sokat számítana.

 

Stafford meccsenként 0,96-szor adja el a labdát, míg Brees 0,91-szer. Peyton Manning karrierje során mérkőzésenként 0,94 INT-t dobott, Brett Favre – akire nagyon hajaz Stafford stílusa – 1,12 INT/mérkőzés aránnyal fejezte be a karrierjét. Persze nyilván rosszul mutat, de ha Lions irányítója hozza az utóbbi négy évben mutatott 11 INT-s szezonátlagát, akkor végül is nem számít: inkább legyen egy borzalmasan rossz meccse a szezonban, mint két-három simán nagyon rossz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!