Connect with us

Hír

Tovább bővült a sérültlista a harmadik fordulót követően

Az elmúlt játékhét rengeteg áldozatot követelt magának, akik közül sokan season ending sérülést is szenvedtek. A lista azóta sajnos bővült, így több csapatnak is megoldást kell találnia játékosai pótlására.

 

 

Ha a Bucsnak sikerül tovább menetelnie, annak már nem lehet a részese a safety Chris Conte. Ha a teljesítményét nézzük, annyira nem kár érte, hiszen érthetetlen okokból kezdő évek óta a Bucs védelmében. Viszont így elfogytak a safetyk a csapatban, a beugró ember a negyedik körös újonc Jordan Whitehead, valamint a korábbi draftolatlan újonc Isaiah Johnson volt a rosteren. Hogy legyen egy kis variálási lehetőség, elhozták a Giants korábbi safetyjét, Andrew Adamset is.

 

Deshaun Watson nem számíthat egy darabig Bruce Ellington szolgálataira. A Texans slot elkapója 8 elkapást, 92 yardot és egy TD-t jegyez eddig a szezonban, ám a sérülések mot sem kerülték el, ami az egész pályafutását jellemezte. Ellington mellett Dylan Cole is sérültlistára került.

 

A Saints védelméből a frissen hazaigazolt Patrick Robinsont vesztették el hosszabb távra bokatörés miatt. Robinson nem csak a védelemben, de a special teamben is viszonylag sok snapet kapott, szóval két egységből is hiányozhat majd.

 

A Cowboys védelme Datone Jones nélkül folytathatja a 2018-as szezont. Sérülés miatt csak a Seahawks ellen játszhatott először az új idényben, de úgy tűnik ez eddig tartott számára. Helyét Caraun Reid veszi majd át a rosteren.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!