About the author

2 Comments

 1. 1

  csak ezt ne

  Vikings: 10-6 (9-7) Ez egy nagyon nehéz ügy. Cousins elvileg erősítés, jó vezetés, jó keret, minden együtt van egy SB runhoz. De a csoport nagyon erős, ugye olvashattuk nálatok is mennyi elszalasztott lehetőség, elbénázott idény van náluk. Hajlok arra ez is az lesz, mert a jóslatom ezzel a csapattal az.

  Packers: 11-5 (12-4) Rodgers sok mindenre garancia – ahogy elhangzott. Most rátették a nyomást, mert magukhoz kötötték egy komoly fizuval, szerintem ők 4-2 (5-1) lesznek a csoportban és a végén mindenkit megvernek. A PO szereplés lesz az igazi kérdés, és ott már rendre kiütköztek a hiányosságok, ez most is gondot okozhat. (McCarthy nem lett okosabb, a védelem sem elit, és a futás PO szinten már súlytalan.)

  Lions: 8-8 (9-7) Nagyon szurkolok nekik már csak Patricia miatt is, de nem hiszek komoly előrelépésben. Ha az új HC képes lesz behozni a győztes mentalitást (ez is kérdés), ha önállóan is komoly D gurunak bizonyul (újabb kérdés), akkor is két-három év míg Lions komoly szereplő lesz. Nyilván mindenkinek nehéz lesz ellenük, de bárkitől ki is kaphatnak. Sajnos az előszezon nagyon nem nézett ki jól tényleg.

  Bears: 8-8 (9-7) Ez a csapat még nagyobb kérdőjel. Nekik az előszezon nagyon meggyőző volt, kezdek hinni Nagy magicben. A védelem rendben, az O is potens. Viszont most is attól tartok, hogy megint hamar lövi el a puskaporát, mint Chiefsben. Trubisky eddig nem volt meggyőző, az elején most nagyon jól fog kinézni. Arra számítok, hogy az első 6 hétben napsütés lesz, esetleg nyernek a Packers ellen stb., aztán kiismerhetővé válnak, leeresztenek.

 2. 2

  Fetyke

  Az egész csoport egy nagy kérdőjel, ahogy Renningan is említette. Semmin sem lepődnék meg.
  Na jó, a Vikings és Packers underen valamint a Bears overen azért igen. :)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team