About the author

11 Comments

 1. 1

  acsdav2

  Mi a véleményetek a Sport TV közvetítési politikájáról? Számomra felfoghatatlan, hogy mikor most adják majd le a legtöbb meccset élőben, akkor nem közvetítenek a 7 órás sávból. Ráadásul Packers-Vikings és Chiefs-Steelers is lesz. Tudom jól hangzik, hogy élőben közvetítik a Sunday Night Football-t, de el nem hiszem, hogy több nézőt hozna a legjobb párosítás, mint a 7 órás sávban bármilyen rossz meccs.

 2. 2

  katonadani

  nem hiszem hogy az lenne a céljuk, hogy ne adják a 19 órásat, de nem hiszem, hogy eléggé belelátunk a dolgokba, hogy tudjuk, mi van a háttérben. Vagy többen nézik az adott műsort ami helyette van, vagy valami jogi cucc lehet mögötte, legalábbis gondolom én

 3. 3

  acsdav2

  Én azt nem értem, hogy amikor “számon kérik” rajtuk a nézők, hogy miért nem adnak egy meccset, akkor mindig arra hivatkoznak, hogy szerződés kötelezi őket erre. Persze érti az ember, hogy ha szerződést kötnek a Bundesligával és a Kézi BL-lel – ezt a két eseményt adják most hétvégén -, akkor mindkét szervezet szeretné, hogy élőben közvetítsék a meccseket. De az NFL-lel miért nincs ez így? :D Goodellék nem szeretnék, hogy az NFL eljusson minél több országba vagy egy adott országban minél több ember lássa? :D

 4. 4

  balentin

  A válasz egyszerű és te is rátapintottál. A Bundesliga és a Kézi BL is – egyelőre – népszerűbb, mint az NFL, ezért nem ad mindig élőben 7 órási meccseket a Sport TV.

 5. 5

  Trambulin báró

  Sziasztok. Valamit nem tudom atvenni a podcast linketeket itunesrol PlayerFM-re. Esetleg megprobalnatok kijavitani? Igy eleg nehez kovetni a frissiteseket, biztos nem vagyok egyedul ezzel a problemaval.

 6. 6

  acsdav2

  Hát azért egy Freiburg-Stuttgart aligha népszerűbb, mint egy Packers-Vikings. :) A Szeged BL meccse? Hát talán, de azért egy átlag néző inkább csak a kieséses meccsekbe kapcsolódik bele.

 7. 7

  katonadani

  szia!
  valaki már jelezte, próbáltam akkor is visszaállítani, nem ment, most megpróbáltam megint, írtam külön a supportnak is. Remélem sikerül.

 8. 8

  Trambulin báró

  Nagy segitseg lenne, elore is köszi.

 9. 9

  katonadani

  állítólag orvosolták a problémát, legalábbis olyan emailt kaptam az ügyfélszolgálatról. Reméljük a hétfő esti/kedd reggeli adás már fent lesz :)

 10. 10

  Trambulin báró

  Nagy vagy Dani!

 11. 11

  Trambulin báró

  Tokeletesen mukodik, mindannyiotokat koszonjuk a maris 15 feliratkozo neveben.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team