About the author

4 Comments

 1. 1

  kisdrogba

  A Rams brutálisan jól néz ki, McVay nagyon összerakta az offense rendszerét, rengeteg WR motion-t csinálnak a snap előtt, erről szívesen olvasnék egy elemzést egyébként, mert ahogy látom a védelmek egyelőre nem igazán tudják ezeket lereagálni. Ja, és első negyedben 19 first down-t csináltak.

 2. 2

  Wide open

  Rendkívül bosszantó, hogy a Chargers még egy ilyen elképesztően tehetséges kerettel is simán tökönszúrja magát ha arról van szó. Mondjuk már a meccs előtt is sejteni lehetett hogy nem a Rams ellen fognak éppen parádézni a srácok, de ez azért még így is nagyon kiábrándító. Cserébe úgy néz ki Mike Williams hivatalosan is megérkezett az NFL-be, igazi beastmode a srác már 3. hete, remélem folytatja tovább egész évben :)
  A Saints – Atlanta meccs tényleg nagyon fasza volt. Simán az idei legjobb amit láttam eddig. Brees és Ryan is karrier napot tartottak, de külön pluszpont Breesnek azért az egészen elképesztő lefordulásért amivel lényegében megnyerte a meccset a Saintsnek. Szerintem azt még ő maga sem hitte el, hogy megcsinálta.

 3. 3

  Rpi

  Ahogy haladnak a sérülések, mi leszünk az #AtlantaChargers..??
  Amúgy nincs valahol eladó passrusher? Asking for a friend..

 4. 4

  Rpi

  Ja, ahogy látta, hogy a passrusher CB Poole megindul felé, mintha megindult volna lefelé..hihetetlen volt. :D

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team