Connect with us

Hír

A hét játékosai – Week 8

Szokásos szerdai rovatunk következik, a hét játékosai. Támadó oldalon a futók domináltak és még egy olyan játékos is bekerült, aki a hétvégén beírta magát a liga történelemkönyvébe. Nézzük kik lettek a kiválasztottak!

AFC

A hét támadója: James Conner (Pittsburgh Steelers)

Nem kellett nagyon sokáig agódniuk a Steelers fanoknak, hogy mi lesz velük Bell nélkül, mert Conner remekül helyettesíti. A Browns elleni győzelem során összesen 212 yardig jutott és a második félidőben két TD-t tett hozzá a csapat teljesítményéhez, amely így megnyugtató előnnyel fordult a végjátékra. Conner ezzel a hetedik Steelers futó lett, akit beválasztottak a hét legjobbjai közé.

A hét védője: Dee Ford (Kansas City Chiefs)

A Chiefs védelméről eddig nem sok szó esett, hiszen háttérbe szorultak a remek formában lévő offense mögött. Most azonban ebből az egységből Dee Ford kitűnt. A Broncos elleni mérkőzésen Keenum életét keserítette 3 sackkel és mellette még 2 fumble is a nevéhez fűződik vasárnap estéről. Ford 2010 óta a negyedik Chiefs LB, aki kiérdemelte az elismerést, előtte Tamba Hali, Justin Houston és Derrick Johnson volt a legjobbak között.

A hét special team játékosa: Adam Vinatieri (Indianapolis Colts)

Mikor Morten Andersen visszavonult sokan úgy gondolták, hogy 2544 szerzett pontja megdönthetetlen rekord. Nem így lett, a Raiders ellen Vinatieri elért egészen 2550 pontig, amivel most már ő minden idők legeredményesebb NFL játékosa. A veterán rúgó Oaklandben sem hibázott, 4 extra pont mellett még 2 field goalja is a poznák közé került. Vinatierinek ez volt a 18. ilyen díja, ennél több egy rúgónak sincs a liga történetében.

NFC

A hét támadója: Adrian Peterson (Washington Redskins)

Jó az öreg a háznál, mondhatják a fővárosban. Peterson játékán nem nagyon látszik meg, hogy 33 éves és hétről hétre hozzá tud tenni csapata játékához. A Giants elleni csoportmérkőzésen fontos pontokat szerzett, két TD-je pont a győzelmet jelentette, amiből az egyik 64 yardos volt. Peterson kilencedik alkalommal került erre a listára, nála többet jelenleg aktív RB nem szerzett.

A hét védője: P.J. Williams (New Orleans Saints)

A Saints az SNF keretében fontos rangadót játszott a Vikings ellen, amit meg is nyertek. A szokásos remek támadójáték mellett most egy védőt is ki lehet emelni. Williams hat szerelése mellett egyszer interception után visszavitte a labdát touchdownig. Williams 1999 óta az első Saints CB, aki a hét legjobbjai közé bekerült.

A hét special team játékosa: Michael Dickson (Seattle Seahawks)

A Seahawks idén az ötödik körben választotta ki Dicksont és úgy látszik a punter meghálalja a bizalmat, hogy a ligában játszhat. A Lions elleni győzelem során puntjai átlagosan 49,5 yardosak voltak és kettő is a 20 yardoson belülre került. Ezek mellett fontos mozzanata volt, amikor a saját célterületéről fake punt formájában kivitte a labdát first downt szerezve. Dickson 2010 óta az ötödik újonc punter, aki felkerült erre a listára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!