About the author

27 Comments

 1. 1

  Debreceni József

  Teddy Bridgewater az ő emberük, nem a felsorolt nem elég jó/túl drága qb-k.

 2. 2

  renningan

  Ő is opció lehetne, de nem hiszem, hogy eladná a Saints. Illetve én maximum Bradford elé tenném.

 3. 3

  Fetyke

  Nem teljesen értem ezt a Tylor Hype-ot! Ha a Bills-nek nem kellett, a Browns-ból 3 (valójában 2,5) meccs alatt kijátszotta magát, akkor nem látom, hogy mit tudna segíteni a Jaguarson? Tyrod nem tud passzolni, nem több, mint egy jó futójáték melletti game manager. Csakhogy ennyit Bortles is tud, mi pedig pont azt hiányoljuk a Jags-nél, hogy ennél több kell. Ráadásul most nincs jó futójáték sem. A felsorolt opciók közül egyértelműen ő lenne a leggyengébb választás. Sőt! Megkockáztatom, hogy az egy teljesen fölösleges trade lenne, amivel csak még mélyebbre ásná és kiröhögtetné magát a csapat.
  A legjobb egyértelműen Carr lenne, ez tény. Csakhogy egy szimpla első körért nem hiszem, hogy odaadná a Raiders. Gondlojunk csak Mack-re vagy Cooperre, hogy milyen ellenértékeket kellett értük adni. Kiárusít a Raiders, de nem mindenáron, hanem nagyon is megkéri minden játékosának az árát. Carr szerintem nagyjából két első kör lenne minimum.
  Bradfordban nagyon nagy a sérülés kockázata. Foles-t pedig év végén kirúgja az Eagels, utána lehet rá licitálni. Ráadásul Nick köré egy komoly és jó rendszert kell építeni, amit én nem látok Jacksonville-ben támadó oldalról.

  Valóban elszúrta a Jags, amikor Smith vagy Keenum is elérhető volt a piacon és nem léptek. Sőt! Tovább megyek! Akár Cousinsért is bőven érdemes lett volna harcba szállniuk. De ezek a hajók már elmentek. Mint ahogy az idei szezon is. Szerintem itt már nem érdemes kapkodni és cserélni. Egy irányító nem DT! :) Nem lehet vele a playbookot egy-két hét alatt kialakítani (mert ugye az átalakításra szorulna), nem lehet egy QB-val egy-két hét alatt összeszoktatni az elkapókat. Mire ezek pedig megtörténnek már el is megy a szezon. Sőt! Szerintem igazából már el is ment!

 4. 4

  Debreceni József

  Minden eladó, ahogy mindennek (mindenkinek) megvan az ára is. Szerintem a tudásához/tehetségéhez képest potom ellenértékért vihető. Bradford simán rosszabb. Nick Foles szerintem Case Keenum pepitában, jókor volt jó helyen, ha csapatot váltott volna, ugyanazt mutatná mint Keenum a Broncosban: szart se ér, egy jobb system qb, nem több. Tyrod Taylor egy kiváló game manager, jol lát a pályán, vele tuti sokkal előrébb lenne a Jags, de nem mondanám jobbnak mint Teddy, ráadásul dragabb is lenne. Egyedül Carr az aki már legalább megmutatta hogy tehetséges, neki viszont nagy ára lenne, ha egyáltalán beleférne. Ahhoz pár embernek mennie kellene a Jagsből, mondjuk Campbellnek, és 1-2 játékosnak át kellene variálni a szerződését, illetve Moncriefnak el kell engedni a kezét, az a 9 misi egy évre így is sok volt.

 5. 5

  acsdav2

  Taylor szerintem is rosszabb, mint Bortles én se értem ő miért van megemlítve.

 6. 6

  renningan

  Taylort nagyon sok objektívnek mondott, statisztikai és analitikai módszerrel végzett felmérés szerint egy elég jó QB-nak tartják. Csak hát a körülmények. És azért szerintem nem kérdés, hogy sokkal jobb, mint Bortles, mert ő legalább 10 yardra pontosan tudja dobni a labdát. Nem mondom, hogy top 15, de a top20ba már belefér és a konzisztenciája miatt lehet rá építeni. Azt pedig, amit Bortlesre felhúztak, bárki megtudja tanulni egy bye week alatt.

  Ha most egyébként nem lép a Jags, akkor game over. Jövőre nem lesz több pénzük vagy lehetőségük új irányítót szerezni és a fizetési plafon miatt kénytelenek lesznek drágább játékosokat elküldeni. Vagy most nyomnak valami all int, vagy ki tudja, mikor lesz ilyen lehetőségük újra. Ennél rosszabb nem lehet, jobb viszont mindenképp.

 7. 7

  acsdav2

  A Browns-nál most milyen körülmények voltak ellene?

 8. 8

  Fetyke

  Dani szokta mondani, hogy túlértékeljük a sapkát! :) Amúgy a pénz a kisebb gond, a nagyobb, hogy jelenleg nem látni potenciálisan komoly erősítést jelentő irányítót aki akár most, akár majd a következő holt szezonban mozdítható lenne.
  Egyébként nem értem milyen vissza nem térő lehetősége lenne most a Jaguároknak? Az szerintem tavaly volt. Idén az AFC-ben ott a Chiefs, Pats, Chargers akik jelenleg mind nagyon meggyőző formát mutatnak. És akkor ne feledkezzünk meg az északi csoport csapatairól sem. A csoportjuk is sokkal nehezebb idén, mint tavaly volt. Nem látom esélyét annak, hogy az eddigi kezdés után a Jags megszerezze az első vagy a második kiemelést idén, az pedig megint minimum 2 idegenbeli rájátszás meccset jelent, és koránt sem egy soha vissza nem térő alkalmat.
  A game overrel egyetértek. Csak ez már akkor bekövetkezett, amikor Borltessel hosszabbítottak.

  ui.: Ha holnap kikapnak Londonban (amire jó esélyt látok), akkor nincs is min tovább gondolkodni. A szezon elúszott, már a rájátszásba jutásra sem marad esélyük gyakorlatilag.

 9. 9

  acsdav2

  Szerintem egy kicsit most át estettek a ló túloldalára. Azért túlzás azt mondani, hogy a kötelező minimumot hozta csak és semmit nem tett hozzá Bortles. A védelem TD-jei nélkül 10. volt a feltett pontokban a Jags támadósor tavaly. A passzjáték is elment a középmezőnyben a 17.helyen. Pedig nem említhetjük túl veretesnek az elkapókat. A PO-ban pedig mondhatjuk, hogy kifejezetten jól játszott. Volt logika a hosszabbításban, bíztak a jó futójátékban és kiváló védelemben. Ami idén nyilvánvalóan nincs meg. A futójáték konkrétan borzasztó. A futók 400 yard körül vannak 7 meccs alatt. Ezen egy Carr szintű irányító se tudna segíteni, hogy SB esélyes legyen a csapat. All int mondani felesleges egy kérdéses PO-ért. Amely cserében ott a veszély, hogy szezon közben nem biztos, hogy könnyen illeszkedik a csapatba és jobb lesz, mint Bortles-sel volt. Akkor oda a pick és a QB-ba vetett hit. Várják meg a szezon végét és gondolják át mi a jobb döntés. Ha úgyis rossz eredménnyel zárnak, akkor könnyebb lesz felcserélni és úgy néz ki csak a Giants akar majd QB-t húzni azok közül akik előttük vannak. Vagy, ha a piacról akarják megoldani, olcsóbb is lenne egy Carr, ha nagyon megromlik a viszony.

 10. 10

  Belicsik Béla

  Pályára kellett lépni.

 11. 11

  Everlast77

  Nahát én meg Bradfordot nem értem, hogy merülhetne fel bárhol első számúként. Nagyon maximum csere. Oké, hogy a képességei jók lennének, de a Pali egyszerűen nem bír ki 3-4 meccsnél többet valamilyen sérülés nélkül. Akkor már inkább Taylorral tennék egy próbát, csak az a baj, hogy nem látszik a Jagsnél olyan edzői team, aki potens irányítót tudna belőle faragni. Szerintem Carr lenne az esélyük, még akkor is, ha a védelemben ehhez kell 1-2 vezéráldozat. Ez a védelem most messze messze tudása alatt teljesít, de ha lenne megint motiváció, 1-2 kulcsember nélkül is top5 lehetne simán, és egy közepesnél jobb támadósorral kontenderek lehetnének megint szvsz.

 12. 12

  Arnold Patsenegger

  Szerintem jól tette a Jags,hogy ráépített! Csak így tovább!!!! 😀😁😂

 13. 13

  wolandrule

  Most még jobban maguk alá vágtak, a fél csapat börtönben lesz a meccs alatt, miután verekedtek egy londoni klubban. :D
  Amúgy Bradford egy vicc, Carr jó megoldás, de én Taylort vinném, vele szépen elkaristolnának, eléggé alulértékelt játékos, egy jó csapatban hasítana.

 14. Pingback: Kiknek hozhat új csapatot a trade deadline? | Fűzővel kifelé!

 15. 14

  acsdav2

  Idén 2,5 meccs alatt: 48,8% pontosság, 462 yard, 5,5 yard/passzkísérlet 2TD/2INT 63,7-es passer rating. Komolyan érdekelne, hogy egy Pats drukker aki 6-szor biztos látta már játszani ellenük, mit lát benne. :)

 16. 15

  Krisztian Fekete

  Szerintem Jaxonvillbe elég fit lenne. Mobilis, de tud passzolni is. Nem könnyítené meg a vele szemben védekezők lehetőségeit. A billsben zsebirányítót akartak faragni belőle, és mivel szerintem nem az, az ottani eredményektől gyökeresn eltérőt is tudna produkálni.

 17. 16

  Krisztian Fekete

  A Browns! :D

 18. 17

  acsdav2

  És Mayfieldnek erről nem szóltak? :D Igaz ő se kifejezetten jó, de Taylor vállalhatatlan volt. Nézd meg a statisztikáit! :)

 19. 18

  Krisztian Fekete

  Ne láttam a meccseit, ezért meg sem próbálom megvédeni. De a statisztika csak 1 dolog. Rossz stat mögött is lehet vállalható teljesítmény, és fordítva is.

 20. 19

  Rynald

  Csak kíváncsiságból, vajon hány olyan irányító volt az NFL-ben, aki az idény közepén került egy új csapathoz, és bevált? Az oké, hogy ezek az irányítók tudnak egy bizonyos szinten játszani, de azt megtanult és begyakorolt playbookkal teszik. A Jagsnek meg ráadásul már ma 2 meccses hátránya lehet a csoportban, és oké hogy most bye week jön, de utána egyből a Coltshoz mennek és a Steelersel játszanak, vagyis ha nem villant rögtön az első pillanattól az új ember, akkor felesleges az egész csere, mert 1-2 hét alatt teljesen el is mehet a szezon. Nincs ideje beépülni az új QB-nak, mint mondjuk tavaly szezon közben lett volna

 21. 20

  wolandrule

  Eléggé hányatott a karrierje, a Bills folyton szórakozott vele, aztán elment a Browns-ba, ami teljesen komolyan vehetetlen, amíg Hue ott a coach, plusz érezhette Baker leheletét a tarkóján. Egy olyan típusú csapatban, mint a Jaguars, nyugodt körülmények között, ha megkapja a bizalmat és nem várnak tőle csodákat igencsak jó lehetne. A tehetsége megvan hozzá szerintem.

 22. 21

  Viktor Gál

  Nincs idén semmilyen all-in. Egy teljes playbookot nem lehet egy új irányitóval megtanitani 1 hét alatt, gamemanager QB-val meg a tavalyi eredményt nem érhetnék el. Be kell nyelni idén Bortlest, és irányitót húzni vagy az FA-ról hozni a holtszezonban. Ez persze azzal jár, hogy meg kell majd válni egy-két meghatározó játékostól, hogy anyagilag bent maradjanak, és egy erős középcsapattá válik ezzel a Jags. A SB-ről tavaly maradtak le, újra ilyen magasra csak 2-3 év múlva lesz esélyük sikeres draftokkal és az új QB-vel. Ez a hajó most elment.

 23. 22

  Wide open

  Számomra Bortles nem más mint Nick Foles fiatalabb kiadása. DE idén rengeteget számít Fournette hiánya és a futójáték haldoklása is. Nyilván ha terhet tesznek a vállára azt nem fogja elbírni. Ezzel számolniuk kellett akkor amikor hosszabbítottak vele, mégis reménykedtek abban hogy nem lesz majd komoly gond. Lett.

 24. 23

  acsdav2

  A nagy francokat! Legalább néznél utána…. Mayfield konkrétan nem is gyakorolt együtt a kezdőkkel, annyira Taylornak szánta a kezdőpozíciót Jackson. Oké, hogy Jackson nem jó, ezt Mayfield számai is alátámasztják, de amit Taylor csinált az konkrétan megmagyarázhatatlan. A Jagsnél úgy érzed, hogy nyugalom lenne és a bizalmat is megkapná?

 25. 24

  Kacsa

  Oke h uj QB kell, de dobalni megis kinek fog?

 26. 25

  wolandrule

  Tök mindegy hol volt Mayfield, ha az 1/1 ül mögötted, akkor nem sok kell, hogy padra kerülj. Nyilván gyengén játszott a Brownsban, nem kérdés, de nem ez alapján kéne megítélni szerintem. Ugye írtam, hogy ha megkapja a bizalmat, ezt nem lehet előre tudni, de oda jobban “fit” lenne, én megnézném mire menne a Jaguarsban.

 27. 26

  csak ezt ne

  Nem csak egy QB hiányzik, a felsorolt 4-ből egyik sem hozna se világmegváltást, se PO-t. Ezek pont azok az irányítók, akik jobb edzők alatt már bizonyították, hogy használhatóak, viszont gyengébbek mellett meg futottak borzalmas évadokat. A HC az igazi lyuk most is.

  Képtelen volt Bortlesnál a legkisebb fejlődést felmutatni. Ha már mellette döntöttek lényegében ez lett volna a feladata. Egyáltalán nem építettek Bortles köré megfelelő személyzetet, akikkel gyengeségeit legalább részben takarhatták volna, akiket hoztak, megsérültek, besültek. A játék stratégia sem lett Bortles korlátaihoz igazítva. Nincs soha még terve sem a Jaguarsnak, hogy Bortles (nem ritka) gyengébb napjain hogyan nyerjék meg a meccset. Mivel tervük sincs, ezért játékosok sincsenek hozzá. Ennek az embernek kár ezeket QB-kat odavinni.

Comments are closed.

2019 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária

Honlapunk az élmény javítása érdekében sütiket használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás