Connect with us

Hír

A Jets elhitte, hogy lehet esélye Mackre az ajánlatával

Úgy tűnik két hónappal a Khalil Mack-trade után sem tudja néhány GM megemészteni a történteket. Legutóbb a Jetsnél szellőztették meg, hogy már majdhogynem elkönyvelték Mack érkezését, de a Bears ajánlatával ők sem tudtak volna versenybe szállni.

 

 

Mint ismert, a Raiders trade blockra helyezte az All-Pro és korábbi Év Védője Khalil Macket, és szép számmal meg is jelentek az érdeklődők. Azt lehetett sejteni, hogy nem lesz olcsó, de amit a Bears ajánlott, arra senki sem számított: egy 2019-es és egy 2020-as első kör, egy 2019-es hatodik kör és egy 2020-as harmadik kört adtak Mackért, a Raiders 2020-as második köréért és egy kondicionális ötödik körért.

 

Pedig a Jetsnél már azt hitték, hogy nyélbe ütötték a szezon slágerüzletét, amikor egy 2019-es első és egy 2020-as második kört postáztak a Raidersnek a védő játékjogáért cserébe. Elmondásuk szerint azonban semmilyen counter ajánlatot nem kaptak vissza, sőt, nem is reagáltak Reggie McKenzie-ék az offerre. Ennek két oka lehet szerintük, az egyik, hogy a Bears előttük tette meg tétjeit, ami után érthető, ha mással nem is foglalkoztak, a másik pedig, hogy a Raidersnek esze ágában sem volt Macket egy AFC-beli csapathoz cserélni – mindkettőben van ráció.

 

A Jets számára ez annyiból kellemetlen, hogy már három jó nevű játékosról maradtak le 2018-ban. Kirk Cousins több pénz ellenére sem akart New Yorkban játszani, Le’Veon Bell egy tweetben közölte, hogy 60 millió dollárnyi kp-ért sem igazolna oda, legutóbb pedig Mackről kellett lemondaniuk, bár utóbbinál inkább a csapat mintsem a játékos utasította el őket.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!