Connect with us

Hír

A liga legjobb nose tackle-je Detroitban landolt!

Meglepő cserére szánta el magát a New York Giants. Azt láthattuk, hogy kisebb kiárusítást tart Dave Gettleman general manager, hiszen Eli Apple már távozott, és Janoris Jenkins is esélyes lehet erre a sorsra. Ám előtte az egyik legjobb védőjétől vált meg a csapat.

 

 

Damon Harrisont egy 5. körös draftpickért cserébe a Detroit Lions játékosa lett. Az utóbbi három évben egy játékosnak sem volt annyi futásmegállítása a ligában mint a Snacks becenévre hallgató nose tackle-nek, és idén is holtversenyben második ebben a mutatóban. A Giants részéről fura, hogy pont róla mondanak le, akinek nincsenek balhéi, jól teljesít, és 2012 óta nem hagyott ki egy meccset sem a ligában. A Lions pedig eléggé feltankolt belső védőfalemberekből, még ha minőségben egyikük sem ér fel Harrison szintjére – konkrétan 30. helyen van a csapat futások elleni védekezésben.

 

Azonban ha ilyen olcsón hozzádvágják a liga egyik top játékosát, arra vélhetően sokan nem mondanak nemet. Harrison 2016-ban írt alá egy 5 éves szerződést a Giantsszel, amiből még két év hátra van. 2019-ben $6,75 millió, 2020-ban $9 millió dollár lesz az alapfizetése, így nem csak az ellenértékben, de fizetésben is viszonylag olcsón hoztak legnagyobb hiányosságukra az egyik legjobb játékost.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!