Connect with us

Érdekességek

Az irányítók még mindig félnek Shermantől

Richard Sherman sokáig arról volt híres, hogy a Legion of Boom vezére volt és hogy az egyik, ha nem a legjobb cornerként emlegettük a nevét. A holtszezonban sok helyről hallottuk, hogy sérülése után lelassult és már nem ugyanaz a játékos, mint mondjuk 3-5 éve volt. Jöttek az edzésvideók, ahol Goodwin vagy valamelyik másik szélvészgyors elkapó simán elfut mellette – csak azt nem tette hozzá senki, hogy egyébként az ilyen edzések erősen a támadók felé lejtenek. Elkezdődött a szezon, és valahogy elhalkultak ezek a hangok és nem jönnek a Shermant égető videók…

 

 

Sherman ugyanis kiválóan játszik, az ellenfelek irányítói pedig egyszerűen nem mernek felé dobni. Nem hallottuk az utóbbi hetekben a pozitív szavakat vele kapcsolatban, hiszen a 49ers nem remekel, ráadásul a CB sem nagyon tudott még interceptiont szerezni, vagy leütni labdát, de ennek az az oka, hogy kvázi felé se néznek a QB-k. Mindössze 10 labda érkezett az ő irányába öt meccs alatt, ebből pedig csak két elkapás született összesen 28 yardért – egyszer Diggsnek sikerült megvernie az első körben, aztán a múlt hétig és Aaron Rodgersig senki nem tudott jó passzt megoldani mellette.

 

Ez persze részben amiatt is van, mert a 49ers szurkolóinak sajnálatára a túloldali cornerback szerepe nem megoldott, így oda könnyű szívvel passzolnak az ellenfelek, az viszont kijelenthető, hogy Richard Sherman továbbra is egy nagyon jó cornerback és az irányítók továbbra is félnek tőle.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!