Connect with us

Hír

BREAKING: A Rams elvitte Dante Fowlert!

A Rams tovább erősíti bitang keretét, ráadásul hatalmas hiányposztra szerez egy korábbi első körös játékost. A pass rusher Dante Fowler érkezik a Jaguarstól. Az ellenérték egy 2019-es harmadik körös pick és egy 2020-as ötödik körös pick.

 

 

Állítólag a Jets és a Packers is érdeklődött a Jaguarsnál, de a legtöbbet a Rams volt hajlandó feladni érte. Fowlernek egyébként lejár a szerződése év végén, így lehet csak 8 meccset fog Los Angelesben játszani (illetve rájtászással együtt akár 11-et). A Jaguars minden bizonnyal nem tartotta volna meg a pályán kívül problémás játékost, így az ő szempontjukból jó, hogy kaptak egy viszonylag magas ellenértéket érte.

 

A Rams pedig teljesen all -in megy, a kosok védőfala pedig így elég tehetséges játékosokból áll: Aaron Donald 1/13-as pick volt (2014), Ndamukong Suh 1/2-es (2010), Michael Brockers 1/14-es (2012), Dante Fowler Jr. pedig 1/3-as (2015). A teljes védelemben pedig már 7 első körös játékosuk van – a fentieken kívül Marcus Peters, Aqib Talib és Mark Barron.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!