Connect with us

Hír

Deone Bucannont átadólistára tette a Cardinals

Október végén zár a piac az NFL-ben, így egyre több hírt olvashatunk, hogy csapatok még elpróbálják cserélni játékosaikat. A Cardinals is így tesz és a 2014-es első körös Deone Bucannonért cserébe meghallgat ajánlatokat.

A linebacker az idei sapkában 8,7 milliót foglal, de a szezon végével szabadon igazolhatóvá válik, ezért az arizoniai csapat még az utolsó esélyt megragadja, hogy kapjon érte valamit. Bucannon az első héten még minden snapben pályán volt, majd utána már csak keveset játszott az idén nem túl jól rajtoló Cardinalsban.

Nem biztos azonban, hogy ajánlatot kapnak érte, hiszen jövőre ingyen igazolható lesz és a kinti statisztikusoknál nem éppen jó az értékelése. Futás elleni védelembe elég alacsony értékelést kap és passz elleni védekezésbe sem annyira dicsérik, de ennek oka az is, hogy a jelenlegi sémába nem illik a játéka.

Ez nem úgy tűnik, hogy a korábbi első körösök hete, hiszen a Giants már kivágta a 2015-ben első körben választott falemberét, Ereck Flowerst és most pedig a Cardinals adna túl a 2014-es első választottján.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!