Connect with us

Hír

Freeman IR-en – sérülésjelentés

A Falcons sérültlistára tette Devonta Freemant, így Tevin Colemanre és Ito Smithre hárul majd a futófeladatok. Atlantát idén hatalmas sérüléshullám sújtja, a fél védelem mellett már a támadóktól is fogynak az emberek, ráadásul a megbízható rúgó, Matt Bryant is kisebb sérüléssel bajlódik és biztosan nem lép majd pályára a hétfő esti rangadón a Giants ellen.

 

 

A Billsnél Josh Allen a héten már biztosan nem lép pályára, de optimista becslések szerint is 2-3 hétig a partvonal mellől kell figyelnie a történéseket, pesszimistább becslések szerint akár 6 hétig is eltarthat a felépülése. Addig pedig eldönti majd Sean McDermott, hogy Nathan Peterman vagy Derek Anderson kezd majd.

 

Marshawn Lynch ágyéksérüléssel küzd, Jon Gruden azt mondta, hogy aggódnak a sérülés miatt, de szerencséjükre itt a bye week, így Lynch kicsit pihentetheti magát.

 

A Ramsnél felépült a rúgó Greg Zuerlein, legalábbis ezt jelzi, hogy kivágták a helyére igazolt Cairo Santost. Az elkapó Cooper Kuppnak viszont legalább egy hetet ki kell majd hagynia, remélik a csapatnál, hogy csak ennyit, de ez egyáltalán nem biztos.

 

A Broncos a teljes szezonra elvesztette Ronald Learyt (OG), akinek az achillese szakadt el. Leary minden snapen fent volt a Broncos támadófalában idén.

 

A Vikingsnél az újonc cornerback, Mike Hughes került IR-re egy térdszalagszakadás miatt.

 

A Giantsnél az elkapó Cody Latimer és a linebacker Ray-Ray Armstrong kerültek sérültlistára.

 

A Jetsnél Quincy Enunwa (WR) pár meccset mindenképp ki fog hagyni egy bokasérülés miatt, a safety Marcus Maye is 3-4 hét kihagyásra számíthat hüvelykujjtörés miatt.

 

A Lionsnél a visszahordóként Pro Bowler és egyébként defensive backet játszó Jamal Agnew került IR-re.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!