Connect with us

Hír

Grudent nem ijesztik meg a múlt hibái

Jon Grudent sokat kritizálták az elmúlt hónapokban és sokszor elég érdekes dogmákat lehet felfedezni a rendszerében. Ő azonban kitart filozófiája mellett és nem ijed meg ha valami félrecsúszott a múltban. Jelen esetben egy mérkőzés utáni interjúban kérdezték tőle, hogy hiba volt-e passzt hívni goal line szituációban, mikor Lynch is várta a labdát az utolsó mérkőzésén.

 

 

A helyzet ismerős, ugye? Goal line szituáció, touchdown kell, Lynch a futód. Egy csapat már bukott el így fontos szituációban. Most egy másik is hasonlót húzott, még ha a jelentősége össze se hasonlítható a hírhedt hívással Az Oakland Raiders ugyanis 17 pontos hátrányban passzjátékot hívott a goal line közelében, aminek az eredménye interception lett.

 

Gruden az újságírói kérdésre higgadtan válaszolt és csak úgy mint annakidején Carroll, ő is a végrehajtást hibáztatta, nem pedig magát a hívást. Az megsüvegelendő egyébként hogy szilárd elképzelései vannak és nem hagyja magát elbizonytalanítani. Az erős egyéniségeknek ez a jellemzője. Már a csak a győzelemhez tartó utat kell megtalálnia és hosszútávon is sikeres lehet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!