Connect with us

Hír

Ha a liga legrosszabb védelmét irányítod, nem lesz sokáig munkád

Megvált védőkoordinátorától, a Falcons korábbi főedzőjétől, Mike Smithtől a Buccaneers. Ő volt a legjobban fizetett edző ilyen beosztásban az egész NFL-ben, ehhez képest a Bucsé volt a legtöbb pontot és második legtöbb yardot engedő védelem a ligában. Nem meglepő a kirúgása, Dirk Koetter pisztolyából pedig kifogytak a töltények, amivel még eltolhatja a saját kirúgását.

 

 

A Buccaneers védelme 34 pontot engedett meccsenként idén, a secondary, illetve a passz elleni védelem nem hogy a liga legrosszabbja, de talán minden idők legrosszabbja. Ráadásul 2016 óta – Smith kinevezése óta – a Buccaneers engedte a legtöbb 400 passzolt yardos meccset az ellenfél irányítóinak, szám szerint 20-at (a 37 lehetséges meccsből).

 

Dirk Koetter főedző nyaka körül pedig egyre jobban szorul a hurok. Már az előző szezon végén is közel volt a menesztéshez, azonban akkor még megtarthatta állását. Ezután átadta a támadó játékok hívását Todd Monkennek, most pedig kirúgta védőkoordinátorát. Tényleg nem nagyon maradt már több opciója, hogy elterelje magáról a felelősséget.

 

Smith helyét egyébként a linebackerek edzője, Mark Duffner veszi át.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!